#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

23 Μαΐου 2016

Τώρα που ψηφίσθηκαν τα πάντα θα δείτε το πραγματικό πρόσωπο της Αριστερής χούντας. Τα πάντα θα ξεκινήσουν σε λίγες ώρες...

>Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

Είμαι εδώ και είμαι έτοιμος για όσα στοιχήματα θέλετε...

Και επειδή είμαι από τους λίγους εθνικόφρονες (όχι εθνικιστές) που έχει περάσει μεγάλο διάστημα στην εξοκοινοβουλευτική ακροαριστερά και αυτούς που κυβερνούν κάποτε τους είχα "συντρόφους", μπορώ να  διαβεβαιώσω ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για όλους.


Όχι γιατί θα πληρώσουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας. Όχι, καμία σχέση.

Απλά τώρα  η κοινοβουλευτική αριστερά μπορεί πλέον να πετάξει το προσωπείο της και να βάλει σε εφαρμογή το φασιστικό της πρόγραμμα.

Όσοι είναι δικοί τους θα μπουν στο απυρόβλητο, ακριβώς όπως γινόταν επί ΠΑΣΟΚ την δεκαετία του ΄90. Γι΄αυτό θα δείτε πολλά...
Κατασχετήρια θα έρθουν σε όλους μας. Ήδη αυτές τις μέρες δεκάδες φίλοι μου έστελναν απεγνωσμένα μηνύματα για τα κατασχετήρια που έχουν λάβει.

Οι προσκυνημένοι θα την γλυτώσουν πάλι. Οι κλασσικοί πουλημένοι σπεύσατε να δηλώσετε υποταγή να γλυτώσετε τα σπίτια σας. Δικαιολογίες για την υποταγή σας θα βρεθούν. Ξέρετε εσείς, γυναίκες, παιδιά, άρρωστοι γονείς, φροντιστήρια, λογαριασμοί  κλπ. Θα βρείτε... είναι μεγάλη η γκάμα των "αναγκών"  που σας έχουν υποδουλώσει...

Όσο για εμάς τους λιγοστούς που θα μείνουμε στο μετερίζι της αντίστασης... ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ...

"Ω ευλογημένο βουνό, πόσες ψυχές γυναικόπαιδα θα σώσεις όταν έλθουν τα χαλεπά χρόνια ! "

Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι μέσα μου λέει να σας γράψω ότι τα πάντα θα ξεκινήσουν σε λίγες ώρες...

Φοβάμαι όμως ότι εκτός από μερικούς γραφικούς (που πλέον στον μπλογκόσφαιρα είμαστε πολύ λίγοι, αφοί οι περισσότεροι ή τα παράτησαν ή τους "παραίτησαν") δύσκολα θα μαθαίνετε την αλήθεια...

Δύσκολα θα δείτε τις σκηνές που έρχονται...


ΥΓ Όσα γράφω δεν προσφέρονται για πανικό. Είναι καθαρά ένστικτό και άποψη με βάση συγκεκριμένες εμπειρίες από το χώρο που ανήκουν οι άνθρωποι που κυβερνούν. 

3 σχόλια:

 1. ΜΗ ΦΟΒΟΥ ΑΔΕΛΦΕ . ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ. ΤΟΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΙΝ 300 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ, ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΣΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος23/5/16, 8:59 μ.μ.

  Όσα γράφεις από ένστικτο δεν εντάσσονται στην κατηγορία της πρόρρησης και θεωρώ ότι είναι ανθρώπινος τρόπος αντιμετώπισης μιας δύσκολης κατάστασης. Ότι όπου να'ναι κάτι θα γίνει, κάπως θα ανάψει το φυτίλι και εν'τω μεταξύ να τρέχουν οι δεκαετίες.
  Είναι γνωστό ότι οι προ-βλεψεις για απο μηχανής λυτρωτές θεούς, πολλές φορές προέρχονται από το ίδιο το σύστημα ώστε οι είλωτες να την παλέψουν λίγο ακόμα- όχι πως έχω στοιχεία να σε κατηγορήσω για κάτι τέτοιο ευθέως.
  Στοίχημα το 5ευρω που έχω στο πορτοφόλι μια βδομάδα τωρα ότι για τουλάχιστον 5 χρόνια δεν θα γίνει καμμία κοσμογονική αλλαγή. Αεροπλάνα, βαπόρια και τρένα, δεν εντάσσονται εκεί btw.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΥΓ Όσα γράφω δεν προσφέρονται για πανικό. Είναι καθαρά ένστικτό και άποψη με βάση συγκεκριμένες εμπειρίες από το χώρο που ανήκουν οι άνθρωποι που κυβερνούν.

   ΥΓ2 Θεωρώ ότι το σημερινό με την πλήρη φίμωση του τύπου στην Ειδομένη, είναι απλά η αρχή...

   Διαγραφή

Από το Blogger.