#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

29 Μαΐου 2016

Τρόμος στο Μαξίμου από τις Δημοσκοπήσεις

>


Σε κατάσταση πανικού ετοιμάζουν αλλαγές στον εκλογικό νόμο και ταυτόχρονα πυροδοτούν την πόλωση στη βάση της ελληνικής κοινωνίας με δημόσιες δηλώσεις προκειμένου να επιτύχουν συσπείρωση της εκλογικής βάσης του ΣΥΡΙΖΑ

Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. μετά τις τελευταίες έρευνες κοινής γνώμης που δίνουν πολύ χαμηλά ποσοστά στην Κουμουνδούρου και ταυτόχρονα ανεβάζουν πολυ υψηλά την απογοήτευση και την οργή της κοινής γνώμης.

Η τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ έχει ταρακουνήσει τους επιτελείς του Αλέξη Τσίπρα και τούτο διότι σχεδόν 9 στους 10 Έλληνες είναι δυσαρεστημένοι από τις επιδόσεις της κυβέρνησης, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως το ίδιο κλίμα επικρατεί και στη «δεξαμενή» του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς 7 στους 10 ψηφοφόρους της αριστερής παράταξης δεν είναι ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση που εξέλεξαν.Για τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, το 72% των ερωτηθέντων θεωρεί πως οι διαβουλεύσεις καθυστέρησαν με αρνητικές επιπτώσεις για τη χώρα και το 41% εκτιμά ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν στο τελευταίο Eurogroup είναι αρνητικές για την Ελλάδα.

Απαισιοδοξία επικρατεί και σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, αφού το 74% προβλέπει ότι η κατάσταση των νοικοκυριών θα χειροτερεύσει μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Μέσα σε αυτό το αρνητικό κλίμα η κυβέρνηση επιχειρεί να ανατρέψει το σε βάρος της κλίμα με τρεις κινήσεις τακτικισμού:

- Ετοιμάζει εκλογικό νόμο που να μην επιτρέπει τη δυνατότητα σχηματισμού κυβερνήσεων αυτοδυναμίας.

- Διατυμπανίζει σε κάθε ευκαιρία ότι το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. θα εξαντλήσει την τετραετία. Μάλιστα ο κ. Νίκος Παππάς με συνέντευξή του σε Κυριακάτικη εφημερίδα έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για... οκταετία!

- Επιχειρεί την δημιουργία τεχνητής πόλωσης στο εσωτερικό της ελληνικής κοινωνίας με δηλώσεις ταξικού μίσους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δηλώσεις του κ. Κυρίτση που επιμένει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τσακίσει στη φορολογία τους υποστηρικτές του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα αλλά και οι ενέργειες στις οποίες προσανατολίζεται ο κ. Νίκος Φίλης να καταργήσει τις εξετάσεις, την προσευχή και τα θρησκευτικά από τα ελληνικά σχολειά. Στα υπόγεια του Μαξίμου υποστηρίζουν ότι με την πόλωση θα επιτύχουν τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Λησμονούν όμως ότι με τέτοιες κινήσεις οδηγούμεθα σε επικίνδυνες ατραπούς και σε εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις.

- Ετοιμάζει ανασχηματισμό εντυπώσεων με δυο στόχους: την απομάκρυνση των υπουργών που έβαλαν τις υπογραφές τους στη διάλυση του ασφαλιστικού και των εργασιακών, στη βαριά φορολογία και την είσοδο στην κυβέρνηση Πασοκογενών στελεχών που θα έχουν την αποδοχή της κεντροαριστερής εκλογικής δεξαμενής.

-Ξαναφουντώνει το δήθεν πόλεμο με τη διαπλοκή, αναγγέλλοντας συλλήψεις μεγαλοπαραγόντων τα ονόματα των οποίων φιγουράρουν σε λίστες φοροφυγάδων.

Οι παραπάνω κινήσεις απελπισίας δεν φαίνεται να έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα αφού ακόμα κι αν η κυβέρνηση πάρει την πρώτη αξιολόγηση, η δεύτερη που έρχεται εν μέσω φθινοπώρου είναι ακόμα σκληρότερη και αφορά την πλήρη απορρύθμιση των εργασιακών.

Δυστυχώς η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα αντί να παρουσιάσει κάποιο σχέδιο ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας αναλώνεται σε λύσεις - πατέντες για την παραμονή της στην εξουσία.

newsbomb.gr

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος29/5/16, 5:48 μ.μ.

  Με αυτούς τίποτα ε;

  AXON HOLDINGS: Το επιχειρηματικό όχημα του Θωμά Λιακουνάκου. Το 2012 παρουσίαζε τραπεζικό δανεισμό 447.200.000 εκατ. Ευρώ. Μόνο η θυγατρική του ομίλου EUROMEDICA, έχει χρέη προς τις τράπεζες, που ξεπερνούν τα 372.700.000 Ευρώ.  ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: Δηλαδή με άλλα λόγια, MEGA CHANNEL, το…μεγάλο κανάλι, των τριών.. ισχυρών, Μπόμπολα, Ψυχάρη, Βαρδινογιάννη. Το 2012, λοιπόν, ο τραπεζικός δανεισμός έφτασε τα 123.500.000 ευρώ περίπου, μαζί και με το νέο δάνειο των 98.000.000 ευρώ, που προκάλεσε την παρέμβαση των οικονομικών εισαγγελέων.  ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ: Το δίκτυο των επιχειρήσεων που ελέγχει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, έχει χρέη ύψους 861.300.000 ευρώ. Εδώ υπάρχει και το εξής ενδιαφέρον. Η Korinthoς Power, μια εταιρία στην οποία συμμετέχουν, κατά 65% ο Όμιλος Μυτιληναίου, και κατά 35% ο Όμιλος Βαρδινογιάννη, χρωστάει στις τράπεζες 172.500.000 ευρώ.  INTRACOM - ΙΝΤRACAT: Εδώ τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Intracom - Ιntracat ίσον Σωκράτης Κόκκαλης. Ο όμιλος, από ομολογιακά και τραπεζικά δάνεια, χρωστάει 315.700.000 ευρώ.  ΌΜΙΛΟΣ ΠΗΓΑΣΟΥ: Η εκδοτική… «αυτοκρατορία» της οικογένειας Μπόμπολα έχει χρέη προς τις τράπεζες 164.300.000 ευρώ.  ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ο κατασκευαστικός όμιλος της οικογένειας Μπόμπολα. Δηλαδή βασικά, όπου δημόσια έργα, βλέπε Ελλάκτωρ. Και όμως, τα τραπεζικά δάνεια που έχει πάρει ο όμιλος, ανέρχονται σε 1.700.000.000 ευρώ.  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: Μετά τον αείμνηστο Λαμπράκη, ισχυρός άνδρας του ομίλου είναι πλέον ο Σταύρος Ψυχάρης. Ο τραπεζικός δανεισμός αγγίζει τα 134.000.000. ευρώ.  ΜΟΤΟR OIL: Έχουμε ήδη αναφερθεί στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Πάμε να δούμε τι χρωστάει η πετρελαϊκή «ναυαρχίδα» της οικογένειας στις τράπεζες. 1.200.000.000 ευρώ περίπου.  ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ: Οικογένεια Στέγγου, Πόρτο Καρράς, σκάνδαλο στην Χαλκιδική, και πάει λέγοντας. Εδώ ο ισολογισμός μας δείχνει τραπεζικό δανεισμό μόλις 22.900.000 ευρώ.  STAR CHANNEL: Πάλι οι Βαρδινογιάννηδες. Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει τραπεζικά χρέη 58.100.000 ευρώ.  ΟΜΙΛΟΣ ANT1: Το δημιούργημα του Μίνωα Κυριακού, το οποίο πλέον κατευθύνει ο υιός, Θεόδωρος Κυριακού. Τα δάνεια από τις τράπεζες ξεπερνούν τα 170.000.000 ευρώ.  ALPHA TV: Στον τηλεοπτικό σταθμό, κυρίως μέσω της INTERTECH, μεγαλομέτοχος είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Τραπεζικός δανεισμός; 58 .000.000 ευρώ.  J&P ΑΒΑΞ: Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους της χώρας, με τραπεζικό δανεισμό 268.900.000 ευρώ (Ιωάννου, Παρασκευαΐδης).  MARFIN INVESTMENT GROUP: Ο όμιλος, που μας έχει…ταλαιπωρήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια με διάφορες υποθέσεις, όπως ΟΤΕ, Ολυμπιακή, Λαϊκή Τράπεζα κ.α., και δημιούργημα του Ανδρέα Βγενόπουλου. Τα χρέη προς τις τράπεζες ξεπερνούν τα 2.000.000.000 ευρώ.  ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Μια παραδοσιακή δύναμη, στο χώρο των μετάλλων (Στασινόπουλος). Ο όμιλος έχει τραπεζικά ανοίγματα 1.100.000.000 ευρώ.(Υπόψη ότι μεταφέρει την έδρα της Εταιρίας από την Ελλάδα

  Στο Βέλγιο ή Ολλανδία)

  ΤΙΤΑΝ: Σχεδόν μονοπώλιο στο χώρο των τσιμέντων (Κανελλόπουλος) και με τραπεζικό δανεισμό, που φθάνει το 1.000.000.000 ευρώ περίπου.  FORTHNET: Ο τηλεπικοινωνιακός όμιλος που κατέχει το συνδρομητικό κανάλι NOVA, εμφανίζει τραπεζικό δανεισμό 331.000.000 ευρώ.  MINOAN LINES: Μεγάλη ιστορία. Πρώην Μινωϊκές Γραμμές, ναυάγιο ΕΧΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ, αυτοκτονία Παντελή Σφηνιά. Και χρέη 270.100.000 ευρώ.

  Πηγή : Google

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.