#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

05 Μαΐου 2016

Νέα Ξεφτίλα : Τούρκος Αξιωματικός ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ σε Έλληνα Αξιωματικό να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του...

>


Μια ενδεικτική ιστορία για τον τρόπο που οι Τούρκοι αντιλαμβάνονται τις σχέσεις τους με την Ελλάδα και ειδικά το status, όπως αυτοί το αντιλαμβάνονται, στο Αιγαίο περιγράφει σήμερα στη στήλη του ο Βηματοδότης.

Ανήμερα το Πάσχα σε γερμανική φρεγάτα που υπάγεται στη δύναμη του ΝΑΤΟ για το Προσφυγικό, όπου κυβερνήτης είναι Γερμανός και οι δύο ανώτατοι αξιωματικοί (όπως προβλέπει η συμφωνία Τουρκίας ΕΕ) είναι ένας Τούρκος και ένας Έλληνας.
Ο Έλληνας αξιωματικός λαμβάνει ένα τηλεφώνημα ότι πέθανε ο πατέρας του που διέμενε στη Χίο. Παρακάλεσε τον Γερμανό κυβερνήτη, αφού βρίσκονταν κοντά στη Χίο, να οδηγήσει τη γερμανική φρεγάτα στο νησί του, ώστε να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του. Ο Γερμανός δέχτηκε.

Ο Τούρκος όμως έφερε αντίρρηση, λέγοντας ότι δεν μπορεί να επιτρέψει την προσέγγιση πολεμικού πλοίου στη Χίο, η οποία είναι, όπως είπε «αποστρατιωτικοποιημένη νήσος». Και φυσικά έγινε το δικό του. Η φρεγάτα δεν προσέγγισε την Χίο και ο Έλληνας αξιωματικός πήγε στην κηδεία του πατέρα του με σκάφος που διέθεσε το Λιμενικό Σώμα.

πηγή

Από το Blogger.