#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

22 Μαΐου 2016

Μετά την κακοκαιρία προβλέψεις για καύσωνα!

>


Σχόλιο: Και εντελώς τυχαία, την ίδια χρονική περίοδο θα έχουμε τις διελεύσεις σεισμικών συστατικών με αφετηρίες ΠΟΛΥ ισχυρούς σεισμούς...Ο μείγμα αρχίζει και γίνεται εκρηκτικό...

Ο γνωστός μετεωρολόγος της δημόσιας τηλεόρασης αναφέρει πως "συνεχίζουν να επιμένουν κάποια μετεο-σενάρια για θερμή εισβολή προς στα τέλη του Μάη και τις αρχές του Ιούνη. Κάποια από αυτά θέλουν ακόμα και πρώιμο καύσωνα!
Πιο συγκεκριμένα, τα δυο μεγαλύτερα προγνωστικά μοντέλα (το αμερικάνικο και το ευρωπαΪκό) συμφωνούν ότι μετά την αλλαγή του καιρού την Παρασκευή και το Σάββατο σε γενικές γραμμές η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο από την ερχόμενη εβδομάδα και κυρίως προς τα τέλη του μήνα.Εντύπωση όμως προκαλεί το σενάριο του ευρωπαϊκού μοντέλου για θερμοκρασίες που ισως να φλερτάρουν και με επίπεδα καύσωνα τις τελευταίες μέρες του φετινού Μάη και τις πρώτες του φετινού Ιούνη (δείτε στις εικόνες το σενάριο του ευρωπαικού μοντέλου που θέλει στα τέλη του μήνα και στις αρχές του επόμενου τον υδράργυρο στην Αττική να φτάνει και τους 38 βαθμούς Κελσίου ενώ το αμερικάνικο μοντέλο δεν θέλει τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 34 βαθμούς Κελσίου).

Αν και είναι σχετικά νωρίς για να βγάλουμε ακριβή συμπεράσματα με την τάση για ζέστη ωστόσο να υπάρχει στο προγνωστικό τραπέζι, θεωρώ ότι θα πρέπει να περιμένουμε έως και την ερχόμενη Παρασκευή-Σάββατο όπου σιγά σιγά θα πρέπει να έχει ξεκαθαρισει αν ο φετινός Μάιος θα δώσει την σκυτάλη στον Ιούνιο απλά με φυσιολογική ζέστη, πολύ ζέστή η με πρώιμο καύσωνα, τον πρώτο της φετινής σαιζόν".

newsit

Από το Blogger.