#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

12 Μαΐου 2016

Κλείστε τα αυτιά στις Σειρήνες - Τα δύσκολα τώρα έρχονται - Έρχεται θερμό καλοκαίρι (τεκτονικό, πολιτικό, οικονομικό, μεταναστευτικό, πολεμικό).

>Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Και όμως μπορεί ο αέρας "νίκης" και "επιτυχίας" που θέλουν να πλασάρουν οι κυβερνητικοί τελικά να τους βγει σε κακό.

Τα σύννεφα που μαζεύονται πάνω από την Ελλάδα είναι κάθε ώρα που περνάει και πιο μαύρα.


Η συμφωνία επανεισδοχής Ε.Ε. - ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ είναι πλέον στον αέρα. Εκτός από τα 300 άτομα που τις πρώτες μέρες απελάθηκαν στην Τουρκία, κανείς άλλος δεν έχει απελαθεί. Από τις 50.000 αιτήσεις παροχής ασύλου, δεν έχει εξετασθεί σε πρώτο βαθμό, ούτε το 20%. Για το δεύτερο βαθμό δεν τίθεται καν προς συζήτηση. Θα γίνουν ΚΑΠΟΤΕ...

Οι 8-10.000 μετανάστες που κρατούνται αυτή τη στιγμή στα κέντρα καταγραφής των Ελληνικών νησιών σε λίγες μέρες όλοι θα αφεθούν ελεύθεροι να αλωνίζουν, ενώ βρίσκεται ήδη μια άτυπη απαγόρευση επιβίβασης στα πλοία με προορισμό την ηπειρωτική χώρα, με αποτέλεσμα στα νησιά να ζουν υπό το διαρκή φόβο.
Τα νέα όσο και αν θέλουν να τα κρύψουν κάτω από το χαλί, μαθαίνονται σε όλον τον πλανήτη και τα νησιά φέτος θα έχουν μεγάλο πρόβλημα στον τουρισμό. Ήδη μεγάλα κρουαζιερόπλοια ακυρώνουν τις αφίξεις στα νησιά του Β/Α Αιγαίου και στρέφονται προς τις Κυκλάδες, τα Επτάνησα και την Κρήτη. Περιοχές όμως που είναι ούτως ή άλλως ανεπτυγμένες τουριστικά, με αποτέλεσμα ναι μεν να έχουμε ακόμα και αύξηση του τουρισμού, από την άλλη όμως ο επιμερισμός αποτελεί πλέον άγνωστη λέξη και φυσικά το χρήμα θα μπει πάλι σε τσέπες Γάλλων και Γερμανών που έχουν αγοράσει τα πάντα στα νησιά αυτά και ιδιαίτερα Κυκλάδες και Κρήτη.

Η Τουρκία απειλεί ότι θα αφήσει τα 3,5 εκατ. μεταναστών να ορμήσουν στην Ευρώπη. Η Ευρώπη ξέρει πολύ καλά ότι ο Ερντογάν εννοεί αυτά που λέει. Εμείς σαν Ελλάδα γνωρίζουμε ότι αν τελικά αρνηθούν τη βίζα στους Τούρκους το κύμα αυτό θα περάσει ΟΛΟ από τη χώρα μας, σαρώνοντας τα πάντα και φυσικά θα παραμείνει εγκλωβισμένο, αφού οι φράχτες σε δύο και τρεις ζώνες είναι πλέον η πραγματικότητα στα βόρεια σύνορα μας και με τις τρεις χώρες.

Από την άλλη η ελεύθερη βίζα για τους Τούρκους σημαίνει αυτόματα ότι θα γεμίσουμε Τούρκους που ελεύθερα θα κόβουν βόλτα στη χώρα μας... Βέβαια οφείλουμε να πούμε ότι αυτό γίνεται έστω και άτυπα σήμερα... μέσω διμερών υπόγειων συμφωνιών...
Στο θέμα της οικονομίας, όπως σας είπα και προχθές οι Ευρωπαίοι μας έδωσαν αρκετά, πήραν πολλά. Αλλά και αυτά τα αρκετά μας τα έδωσαν για έναν και μόνον έναν λόγο. Αν καταρρεύσει η συμφωνία με την Τουρκία η Ελλάδα να γίνει "γη υποδοχής και φιλοξενίας" λαθρομεταναστών. Δηλαδή κράτος - φυλακή.

Η παράταση της λήψης αποφάσεων για τον Μάιο και ίσως μετά για τέλη του Ιουλίου δεν είναι τυχαία. Τα δύο γεγονότα είναι αλληλένδετα, όπως αλληλένδετή είναι και η "ησυχία" που επιθυμεί η Γερμανία  εν ΄όψη του δημοψηφίσματος στη Βρετανία. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει πριν τις 23/6 να δημιουργηθεί πρόβλημα στην Ευρώπη που θα ωθήσει περαιτέρω τους Βρετανούς να ψηφίσουν ΝΑΙ στο BREXIT.

Μια έξοδος της Βρετανίας με οριακό ποσοστό μικρές επιπτώσεις θα έχει στην Ευρώπη. Θα έχει αλλά πιστεύω ότι είναι στον προγραμματισμό και θα είναι διαχειρίσιμη για τους τεχνοκράτες των Βρυξελλών και του Βερολίνου. Από την άλλη όμως ένα ποσοστό όπως αυτό του δημοψηφίσματος της Ελλάδας θα πυροδοτήσει ντόμινο εξελίξεων, με τους Ισπανούς να ακολουθούν σε πολύ μικρή απόσταση και τους Γάλλους να καιροφυλακτούν. Γι΄αυτό και "κέρδισε" (αν κέρδισε) ο Τσίπρας...

Την ίδια ώρα η πολιτική κατάσταση στη γείτονα προβληματίζει ακόμα και τους Αμερικανούς. Οι σχέσεις του Ερντογάν με το Ισλαμικό Χαλιφάτο (βασικά ανώνυμη εταιρεία είναι), οι βλέψεις συγκεκριμένων Αράβων Χαλίφηδων  (το πετρέλαιο των οποίων τελειώνει σύντομα) και φυσικά του  Ερντογάν που θέλει να ηγηθεί της Νέας Μουσουλμανικής Αυτοκρατορίας, είναι πλέον γνωστές σε όλους και Ρώσοι, Κινέζοι, Αμερικανοί Ιορδανοί, Ισραηλινοί και Αιγύπτιοι δεν τα βλέπουν όλα αυτά με καλό μάτι.

Μπαίνουμε από αύριο κιόλας σε ένα θερμό καλοκαίρι από όλες τις απόψεις (τεκτονικό, πολιτικό, οικονομικό, μεταναστευτικό, πολεμικό) και μένει να δούμε τι θα κάνουν οι "πυροσβεστικές δυνάμεις" του πλανήτη...
Από το Blogger.