#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

07 Μαΐου 2016

Έκαναν τα σκ@τ@ πάνω τους οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και γεμίζουν την Αθήνα ΚΑΓΚΕΛΑ (αυτά που καταργούσαν ένα χρόνο πριν)

>


Ήρθαν στην εξουσία κραδαίνοντας την σημαία ότι «αυτοί» θα ξήλωναν τα κάγκελα που είχαν τοποθετήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις στη Βουλή, φοβούμενες την οργή του κόσμου και τώρα ήρθε η στιγμή η αριστερή κυβέρνηση να τοποθετεί ξανά τα κάγκελα για τους ίδιους λόγους.Υπό την έντονη ανησυχία να γίνει ένα «ντου», έπειτα και από την χθεσινή καταδρομική επιχείρηση όταν 150 μέλη του ΠΑΜΕ κατάφεραν να πιάσουν στον ύπνο της αστυνομικές δυνάμεις και να φτάσουν έξω από το Μαξίμου, η κυβέρνηση έδωσε εντολή να κλείσουν από σήμερα μέχρι και την Κυριακή όλες οι είσοδοι του Εθνικού Κήπου!

Μετά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Ηρώδου Αττικού, μια ανακοίνωση αναρτήθηκε έξω από τον Εθνικό Κήπο στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι στις 6,7 και 8 Μαΐου, «κατόπιν εντολής της Αστυνομίας όλες οι είσοδοι του Εθνικού Κήπου θα μείνουν κλειστές».
Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση

Το Σάββατο το ΠΑΜΕ θα προχωρήσει σε νέες κινητοποιήσεις, ενώ την Κυριακή  έχουν προγραμματιστεί και πορείες για την εργατική Πρωτομαγιά!

Στο πλαίσιο αυτό και με την οργή του κόσμου για τα νέα μέτρα που η κυβέρνηση Τσίπρα φέρνει να ξεχειλίζει, έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κανένας διαδηλωτής δεν θα φτάσει έξω από το Μαξίμου, κάτι που κατάφεραν χθες μέλη του ΠΑΜΕ.

Οι διαδηλωτές χωρίστηκαν σε ομάδες τριών και τεσσάρων ατόμων και  κατάφεραν να περάσουν από το κλοιό των αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούν το Μέγαρο Μαξίμου. Κάποιοι από αυτούς έφτασαν στην Ηρώδου Αττικού μέσω του Εθνικού Κήπου κάποιοι άλλοι από τη βασίλισσας Σοφίας, ενώ οι πιο τολμηροί μέσω της οδού Ρηγίλλης διέσχισαν την οδό Βασιλέως Γεωργίου που χωρίζει το Μέγαρο Μάξιμου από το προεδρικό Μέγαρο.

Η απόφαση για το κλείσιμο του Εθνικού Κήπου έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και το θέμα έχει ήδη λάβει μεγάλες διαστάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία οι χρήστες του Διαδικτύου στρέφονται για να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτησή τους.

πηγή

Από το Blogger.