#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

13 Μαΐου 2016

Αυτά παθαίνει ο άνθρωπος όταν συνεργάζεται με Κινέζους... Του έμεινε το χερούλι στα χέρια του Πουτινάκου...

>


Μια απόπειρα επίδειξης της ανωτερότητας του στρατιωτικού εξοπλισμού της Ρωσίας δεν καρποφόρησε σήμερα, όταν το χερούλι της πόρτας ενός τζιπ... ξεκόλλησε την ώρα που ο πρόεδρος της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν επιθεωρούσε το όχημα.


Στον ρώσο πρόεδρο παρουσιάστηκε σειρά στρατιωτικών οχημάτων που είχαν σταθμεύσει έξω από την οικία του στο θέρετρο Σότσι, στο νότιο τμήμα της χώρας, μεταξύ αυτών ένα ρωσικής κατασκευής φορτηγάκι UAZ Patriot που είναι εξοπλισμένο με οπλοπολυβόλα.
Όταν ο Πούτιν επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού, εκείνη δεν άνοιξε, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Reuters που βρισκόταν επί τόπου.

Ο αντιστράτηγος Αλεξάντερ Σεβτσένκο, ο οποίος ήταν μεταξύ των στρατιωτικών που είχαν αναλάβει την παρουσίαση του εξοπλισμού, έσπευσε να βοηθήσει τον Πούτιν, ωστόσο μόλις τράβηξε το χερούλι, εκείνο έμεινε στο χέρι του.

Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους γέλασε συγκρατημένα κι ο αντιστράτηγος πέταξε το χερούλι μέσα στο τζιπ από το ανοικτό παράθυρο.

Κατόπιν ο Ρώσος ηγέτης συνέχισε την επιθεώρησή του σε άλλα οχήματα, ωστόσο δεν επιχείρησε να προσεγγίσει αρκετά κανένα από αυτά.
http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1500076800

Από το Blogger.