#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

17 Μαΐου 2016

ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ: ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΡΝΕΙΑΣ - ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ "ΝΟΜΙΜΩΝ" ΒΙΑΣΜΩΝ

>

Ένα απίστευτο παραμάγαζο εγκληματικών δραστηριοτήτων και απίστευτης ανοχής απο τις αρχές έχει στηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στον καταυλισμό προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ παρόμοια εικόνα υπάρχει και σε αυτόν της Ειδομένης. Ναρκωτικά, πορνεία, σκηνές μόνο για σεξ και... ματάκηδες επί πληρωμή συνθέτουν το σκηνικό έκνομων πράξεων.

Την ώρα που τα μάτια αστυνομικών και λιμενικών βλέπουν όλα όσα τεκταίνονταν στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, τα στόματά τους παραμένουν ερμητικά κλειστά.

Κατά την διάρκεια της παραμονής μεταναστών και προσφύγων έχουν σημειωθεί δεκάδες περιστατικά στα οποία η πολιτεία θα έπρεπε να επέμβει άμεσα.Είναι κοινό μυστικό πως μεταξύ των χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων υπάρχουν εκατοντάδες κακοποιά στοιχεία, κυρίως Αφγανοί και Σομαλοί, που πίσω απο τον μανδύα του «πρόσφυγα» βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να κάνουν βρώμικες και άκρως επικερδείς δουλειές.

Μυστήριο παραμένει ο ρόλος των εκατοντάδων «αλληλέγγυων» που έφτασαν στο λιμάνι του Πειραιά απο χώρες της Ευρώπης.
Ο μισθός τους φτάνει τα..... 120 με 150 ευρώ την ημέρα σύμφωνα με μαρτυρίες προκειμένου να μοιράζουν το συσίτιο στους πρόσφυγες και να τους ψυχαγωγούν...

Μεταξύ των...ψυχαγωγικών τους υποχρεώσεων ήταν και η σεξουαλική εκτόνωση των προσφύγων-μεταναστών. Μάλιστα είχε στηθεί μια ειδική σκηνή κοντά στην πέτρινη αποθήκη προκειμένου να συνευρίσκονται ερωτικά με τους πρόσφυγες, όσοι δε ήθελαν να παρακολουθήσουν ζωντανά το θέαμα, πλήρωναν 3 ευρώ το άτομο σύμφωνα με μαρτυρίες.

Στο λιμάνι του Πειραιά και πέριξ αυτού, το εμπόριο ναρκωτικών, ελαφριών και σκληρών, άνθισε κατα την διάρκεια παραμονής του μεγάλου όγκου μεταναστών και προσφύγων. Χαρακτηριστική είναι η υπόθεση ενός δεκάχρονου παιδιού που πιάστηκε απο άνδρες του λιμενικού με ένα φιξάκι ηρωίνης στα χέρια, όπως είπε στους λιμενικούς της το έδωσε ένας άνδρας για να το πάει στον μπαμπά της. Η χρήση χασίς είναι ευρέως διαδεδομένη, μάλιστα οι μετανάστες δεν διστάζουν να ανάβουν τα τσιγάρα σε κοινή θέα, ακόμη και με τις τηλεοπτικές κάμερες ανοιχτές...

Τα ίδια συνέβαιναν και στο χώρο της πλατείας Βικτωρίας, τα ίδια συμβαίνουν και στον χώρο - γκέτο του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, με τους κατοίκους της περιοχής να ανησυχούν έντονα για κρούσματα ληστειών και κλοπών κ.α.

http://www.silvercity.gr

Από το Blogger.