#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

12 Μαΐου 2016

Η Νίκη θα έρθει όταν η Ψυχή και η Καρδιά νικήσουν το μυαλό

>Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Μετά την διήμερη ραστώνη και απογοήτευση σήμερα με έχει πιάσει λογοδιάρροια...

Με ρωτάει πριν από λίγο ένας φίλος... Να πάρουμε τα όπλα; Να ξεκινήσουμε εμείς τον εμφύλιο; Να τους κάνουμε ντού;


ΟΧΙ ΦΙΛΕ!!!  

Αυτή τη χάρη δεν θα τους την κάνουμε. Θα αφήσουμε αυτούς να ρίξουν την πρώτη πιστολιά, αυτοί να πάρουν το πρώτο θύμα, να είμαστε εντάξει ενώπιον Θεού (όποιου και αν πιστεύει  ο καθένας μας) και ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

Μέχρι τότε;

Μέχρι τότε φίλε μου όλοι εμείς που από ένα τυχαίο γεγονός, από την κλήση της ταξιδιάρας ψυχής μας, έτυχε να αρχίσουμε να γράφουμε εναλλακτικά, να διαβάζουμε εναλλακτικά, που κάνουμε την επανάσταση των πληκτρολογίων, έχουμε μια και μόνο μια αποστολή. Να αφυπνίσουμε τους συμπατριώτες μας. Να τους παρακινήσουμε έστω και μια φορά να δουν τα πράγματα διαφορετικά.
Αυτός ο φίλος που σας λέω "ξύπνησε" με τον πιο περίεργο τρόπο. Πριν δύο χρόνια ο αδελφός του, τότε  16 χρονών, επίτηδες του άφησε ένα άρθρο μου, τότε στο Πολεμικό Ημερολόγια,  ανοιχτό στον υπολογιστή του και επειδή ήξερε ότι το μεσημεριανό του το απολαμβάνει ταυτόχρονα διαβάζοντας σελίδες στο ίντερνετ. Σήμερα είμαστε καλοί φίλοι, ανταλλάσσουμε απόψεις και ειλικρινά είναι ο πιο γραμμικός που από ένα τυχαίο γεγονός είναι από τους πιο δυναμικούς αντιπάλους των σχεδίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων... είναι ένας ακόμα γραφικός... ίσως όμως ο πιο μαχητικός.

Εμείς προετοιμαζόμαστε γιατί ξέρουμε ότι τα δεινά είναι μπροστά μας, γιατί έχουμε διαβάσει το Σχέδιο και το βλέπουμε να ξεδιπλώνετε μπροστά στα μάτια μας. Και ξέρουμε πολύ καλά ότι όλα θα συμβούν τη στιγμή που όλοι νομίζουν ότι η χώρα έστριψε από τον κάβο...

Μέχρι τότε όμως πρέπει να βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι. Να παροτρύνουμε από ένα Έλληνα να δει τα πράγματα διαφορετικά. Είμαστε πόσοι; 300.000; Ρυάκι... Από έναν να "παρασύρουμε" σε λίγο θα γίνουμε χείμαρρος. 

Οι συμπατριώτες μας φίλοι μου κάνουν το λάθος και αυτή τη στιγμή στις αποφάσεις τους προτάσσουν τη λογική σκέψη... Ξέχασαν ότι οι Έλληνες πολεμήσαμε, ζήσαμε και ελευθερωθήκαμε από όλους τους δυνάστες με την καρδιά και την ψυχή.

Εκεί πρέπει να στοχεύσουμε. Στην καρδιά και στη ψυχή.

Όταν η καρδιά και η ψυχή μας υπερτερούν των ακουσμάτων του μυαλού, τότε είμαστε έτοιμοι για τις μάχες μας.

Δεν είναι τυχαίο που οι θρησκείες δεν στοχεύουν στο μυαλό, αλλά στην καρδιά και στη ψυχή.

Δεν είναι τυχαίο που οι τρολογιατροί παροτρύνουν τους ασθενείς τους να αφήσουν στην άκρη τη λογική σκέψη και να αφήσουν την καρδιά και την ψυχή να κάνει κουμάντο...

Η ψυχή είναι ταξιδιάρα...

Η καρδιά είναι ψυχοπονιάρα...

Μην ξεχνάτε οι δύσβατοι δρόμοι έχουν πάντα την πιο ωραία θέα... και τις δυνατές προκλήσεις - συγκινήσεις... 

Από το Blogger.