#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

24 Μαΐου 2016

Να γιατί λέω ότι αυτή η Ελλάδα αξίζει να διαλυθεί μπας και την φτιάξουμε σωστά απ΄την αρχή...

>
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Το μεσημέρι της Δευτέρας (χθες 23/5)  μια καλή ιντερνετική φίλη μου έστειλε τις αποφάσεις της ΟΜΥΛΕ για έναρξη των απεργιακών κινητοποιήσεων και ευθύς αμέσως έκανα ένα άρθρο για να ενημερώσω τον κόσμο, ότι από την προσεχή Πέμπτη (μεθαύριο 26/5) ξεκινούν αρχικά τα λιμάνια και οσωνούπο και τα τρένα, λεωφορεία, μετρό κλπ επαναλαμβανόμενες 24ώρες απεργίες.


Συνήθως τα άρθρα στην ιστοσελίδα μου έχουν μια κυκλοφορία των 500-1000 προβολών (page views) και πολύ σπάνια έχω δει σε άρθρο μου να περνάει το νούμερο των 2.000 προβολών.

Λίγο πριν πέσω για ύπνο, κοιτώντας τα στατιστικά είδα αυτήν την εικόνα:

Το άρθρο για την απεργία είχε 12.000+ προβολές...

Ώπα λέω κάτι δεν πάει καλά...

Άρχισαν λοιπόν να το ψάχνω...
Και μέσα από μια εφαρμογή που έχει ο blogger παρατηρώ ότι η "κίνηση" αυτή οφείλετε σε μια ιστοσελίδα. Περίεργο... Εκατοντάδες φορές έχουν αναδημοσιεύσει άρθρα μου και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει αν βάζουν ή όχι ενεργή πηγή ή κάνουν antiseο ή οτιδήποτε άλλο, αφού ότι γράφω είναι απλά ότι σκέφτομαι και ότι κατά την ταπεινή και υποκειμενική μου άποψη μπορεί να βάλει έστω το πιο μικρό λιθαράκι στην συλλογική προσπάθεια για απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Σίγουρα δεν το κάνω για τα 30€ το μήνα που μου δίνουν οι διαφημίσεις. Όχι ότι με χαλάνε έστω αυτά τα 30€, αφού έτσι βγαίνουν τουλάχιστον τα έξοδα του λογαριασμού τηλεφώνου. Μιας και το έφερε η κουβέντα να ξέρετε ότι μέχρι ένα κλικ  (ή περισσότερα μέσα σε ένα 24ώρο αλλά με μεγάλη διαφορά ώρας το ένα με το άλλο) επιτρέπετε σε διαφημίσεις της google. Από εκεί και πέρα αντί για καλό μου κάνετε κακό). Ευχαριστώ όσους βοηθούν έστω να πληρώνετε ο λογαριασμός αυτός.

Στο θέμα μας όμως.  Ακολουθώντας λοιπόν τον σύνδεσμο - νήμα διαπιστώνω ότι ήταν ένα φόρουμ για το άρθρο ήταν η βασική πηγή ενός θέματος που είχε ανοιχτεί από εκατοντάδες συμπολίτες μας (στο φόρα είχε 50.000 προβολές και 4.500 online άτομα που έβλεπαν εκείνη τη στιγμή το φόρα).

Ενδιαφέρον και άκρως περίεργο...

Λοιπόν για να μην σας τα ζαλίζω βραδιάτικα, εκεί ήταν κάτι χιλιάδες "Έλληνες" (στην ταυτότητα) που το μόνο που συζητούσαν ήταν αν η απεργία αυτή τους εμποδίσει στις καλοκαιρινές τους διακοπές.  

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! 

Από το Blogger.