#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

10 Μαΐου 2016

Προσπαθώ να βρω την όρεξη να γράψω... και δεν μπορώ...

>Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Δεύτερη μέρα μετά τη λήψη των μέτρων, μια μέρα προ της έναρξης των μαζικών κατασχέσεων.

Ειλικρινά αγαπημένοι ηλεκτρονικοί αναγνώστες ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΡΕΞΗ για τίποτα.


Τα παπαγαλάκια που τις δύο κρίσιμες μέρες έκαναν για άλλη μια φορά απεργία, σήμερα επιδίδονται στο αγαπημένο τους άθλημα... Να μας εξοντώσουν τα νεύρα. Παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνηση και την προπαγάνδρα της. Βγαίνουμε από τα μνημόνια λέει ο χοντρομπαλάς, η προσβολή ημών των εύσωμων και εκείνη τη στιγμή μου πάει η πίεση στο 20...

Έχω φθάσω στο σημείο να διαβάζω τον κομιστή - που αυτή τη στιγμή είναι ίσως η μοναδική αντιπολιτευόμενη φωνή - για να δω λίγο διαφορετικά τις ειδήσεις.
Αύριο αρχίζουν τα δύσκολα για τους Έλληνες και ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ τότε η διάλυση μας θα επέλθει το πολύ μέχρι το Σεπτέμβρη.

Αύριο φίλοι μου αρχίζουν οι εκδικάσεις των κατασχέσεων. 600.000 συνάνθρωποι μας θα βρεθούν ενώπιον τον ειρηνοδικείων και θα χάσουν τα σπίτια τους. Μην θρέφουν μερικοί αυταπάτες ότι θα σωθούν τα σπίτια τους από τον Χ ή Ψ σωτήρα επειδή είναι γραμμένοι σε συλλογικότητες και ομάδες. Ήδη στα μαζικά εξώδικα και στις ενδικοφανείς προσφυγές οι εφορίες απαντούν με μαζικές επιστολές ότι η διαδικασία κατάσχεσης προχωράει.

Όχι δεν είμαι ριψασπίς. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Όμως πριν από λίγο είχα συνάντηση με έναν Ειρηνοδίκη, συμμαθητή και καλό φίλο και ξέρω τις εντολές που έχουν λάβει... 50 υποθέσεις την ημέρα... 50 σπίτια την ημέρα...  Από τον ίδιο άνθρωπο έμαθα ότι το κράτος πλέον έχει βάλει στο οπλοστάσιο του ισχυρό νομικό πλαίσιο - θηλιά για εμάς τους Έλληνες. Το χειρότερο είναι ότι όλοι εμείς τα 6 χρόνια της κρίσης το επιτρέψαμε.

Άντε να κόψουν οι δικηγόροι λίγο τη φόρα με ανακοπές και τα υπόλοιπα νομικίστικα. Μικρές παρατάσεις στα σχέδια των επικυριάρχων.

Και να σας πω και μια υποψία που έχω. Όσοι κατά καιρούς συμμετείχαμε στις ομάδες αντίδρασης με τις ενδικοφανείς προσφυγές κάτι μου λέει ότι έχουμε μπει στο στόχαστρο... 

Το είδατε.. στην Αρκαδία οι λαθρομετανάστες πλέον δεν θα μπαίνουν σε χοτ σποτ, αλλά σε σπίτια...

Και που νομίζετε θα βρεθούν τα σπίτια;

Και τώρα σας ρωτάω...

Αύριο που θα κατασχεθεί το σπίτι του γείτονα σας τι θα κάνετε;

Θα τρέξετε στην εφορία να κάνετε ρύθμιση του δικού σας χρέους ή όλοι μαζί σαν γειτονιά σαν ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ θα ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ;;;
Από το Blogger.