#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

15 Μαΐου 2016

Τα μέλη του κινήματος Βαρουφάκη DiEM25 στις κινητοποιήσεις στη Γαλλία - Τρεις εξ αυτών τραυματίες από χτυπήματα αστυνομικών

>


Από τις ασταμάτητες εδώ και 45 μέρες κινητοποιήσεις των Γάλλων πολιτών και τη συνεχή  ένταση που επικρατεί στους δρόμους των μεγαλύτερων πόλεων της Γαλλίας τις τελευταίες μέρες, λόγω συμπλοκών διαδηλωτών με δυνάμεις της αστυνομίας, που αντιστέκονται  στην απόφαση του Προέδρου Ολάντ να παρακαμφθεί η βουλή για την ψήφιση του νέου εργασιακού νομοσχεδίου, έχουν τραυματισθεί εκατοντάδες διαδηλωτές. Όμως δεν τα παρατάει ΚΑΝΕΙΣ!


Ανάμεσα στους διαδηλωτές είναι και τρία μέλη του κινήματος του Γιάνη Βαρουφάκη, DiEM25, οι οποίοι δηλώνουν πως έπεσαν θύματα επίθεσης της αστυνομίας.

Στους Nino, Remy και Violette ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας έστειλε μήνυμα, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τη δράση τους στη Γαλλία.
Το μήνυμα του Γιάνη Βαρουφάκη:

Αγαπητοί Nino, Remy και Violette,
Έμαθα για τον τραυματισμό σας από τις μονάδες καταστολής της αστυνομίας του Παρισιού και σας γράφω για να σας ευχαριστήσω.  Να σας ευχαριστήσω για την δράση σας και για το ότι, αναγκάζοντάς τους να σας χτυπήσουν την ώρα που διαδηλώνατε ειρηνικά, δείχνουν πόσο φοβούνται και το αδιέξοδο βρίσκονται καθώς κλιμακώνουν την δίνη αυταρχισμού και αδιέξοδων πολιτικών. Προφανώς δεν καταλαβαίνουν ότι όσο στρέφονται στην βία τόσο πιο δυνατούς μας κάνουν. 
Άλλη μια φορά λοιπόν: Ευχαριστούμε. Και να ξέρετε ότι πίσω σας έχετε χιλιάδες ανθρώπους, μέλη, συντρόφους του DiEM25 οι οποίοι σας έχουν στις σκέψεις τους. 
Αλληλέγγυα
Γιάνης Βαρουφάκης

Από το Blogger.