#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

24 Μαΐου 2016

Θα το πω τώρα πριν βγει ο λευκός καπνός στο eurogroup... Δεν είναι για να τρομάξεις αλλά για να σκεφθείς!

>Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Τώρα που γράφω αυτό το άρθρο (21.37/24-5-2016) φαίνεται ότι στο eurogroup δεν υπάρχει συμφωνία, ούτε για το ακριβές πόσο, ούτε για το πως θα δοθεί, ενώ κάποιοι προεξοφλούν την έξοδο του ΔΝΤ, άρα και την άρνηση της Γερμανίας να συνεχίσει στο Ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης.


Εδώ και μερικά 24ώρο στα prive foroum της διεθνούς μπλογκόσφαιρας διακινείται ένα αμφιλεγόμενα σενάριο.

Δυστυχώς όσα γράφονται εκεί δεν μπορούν να αποτυπωθούν γιατί αλλιώς τα μέλη απειλούνται με διαγραφή...

Θα σας δώσω όμως κάποια στοιχεία γιατί αφορούν και τη χώρα μας.
Λοιπόν η πρώτη ανάρτηση έχει γίνει 9/4 και είναι ολιγόλογη. 25/4/16 μεγάλο γεγονός πιθανόν δημοσιονομικό, τα αποτελέσματα θα φανούν μέχρι 3/6.

Λίγες μέρες μετά ένα μέλος που διατείνεται ότι έχει πληροφορίες από μέσα από τις Βρυξέλλες έγραφε... Η Ελλάδα θα δώσει τη μπουνιά στο στομάχι και μετά δεν θα μπορούν να ελέγξουν τίποτα.

Μέσα στις συζητήσεις υπήρχε και μια συνομιλία που διαγράφηκε στη συνέχεια και μιλούσε για έναρξη δυσοίωνων καταστάσεων σε πολλά πεδία (κλιματικά, οικονομικά, κοινωνικά) σε ένα τρίμηνο που λήγει στην περίεργη ημερομηνία του Σεπτεμβρίου που μας απασχόλησε πέρυσι.

Δεν γνωρίζω αν επαληθευτούν... Θεωρητικά η αρχή θα γίνει αύριο. Αρκετοί θα την καταλάβουν αμέσως, οι υπόλοιποι σε λίγες μέρες.

Εδώ θα είμαστε να δούμε αν οι "πληροφορίες" είναι αληθινές ή οι Αμερικάνοι συνωμοσιολόγοι έχουν πατήσει πάλι σε πεπονόφλουφα.  

Τις απόψεις δεν τις υιοθετώ, άλλωστε την έχω πατήσει πολλές φορές, θεωρώ όμως ότι πρέπει να τις γνωρίζετε. 

Από το Blogger.