#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

19 Μαΐου 2016

Η στάση της Τουρκίας στην πτώση του #MS804 είναι τέρμα ύποπτη...

>
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Από τις έξι το πρωί που πρωτοείδα στο russia today την είδηση για την εξαφάνιση του αεροσκάφους των Αιγυπτιακών Αερογραμμών, είδα ότι κάτι δεν πάει καλά.


Από την πρώτη στιγμή στις 6 τα ξημερώματα σας έβαλα το χάρτη με το σημείο όπου δείχνει το τελευταίο στίγμα του μοιραίου αεροσκάφους.

Φρόντισα αρκετά από τα άρθρα να είναι και στην αγγλική γλώσσα, επίτηδες (φυσικά δεν περιμένω οι ομιλούντες την αγγλική να ενημερωθούν από εμένα) γιατί ήθελα να δω αντιδράσεις από τους Τούρκους, γι΄αυτό και πλειμήρησα τα άρθρα μου με # που είναι και το αγαπημένο μέσο ενημέρωσης των Τούρκων.

Στο σχετικό has που υπάρχουν πάνω από 2.500 αναρτήσεις - μηνύματα περίπου στις 10 το πρωί ξεχώρισα ένα. Μια τουρκάλα που έλεγε ότι το αεροπλάνο συνετρίβη νότια της Τουρκίας. Ήταν το δόλωμα που έψαχνα.
Ασχολούμενος εδώ και 15 χρόνια με τα Ελληνοτουρκικά γνωρίζω ότι η περιοχή στην οποία υπήρχε υποψία ότι κατέπεσε το αεροσκάφος είναι η υπ΄αριθμον ένα αμφισβητούμενη περιοχή για τους Τούρκους  και έχουν φροντίσει να την γκριζάρουν εδώ και πολλά χρόνια, αφού ουσιαστικά αποτελεί την τρύπα στην ΑΟΖ που επιθυμούν τόσο πολύ.

Όσοι ασχολούμαστε με τους μογγόλους, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλα τα παιχνίδια τους τα παίζουν με τις επιχειρήσεις SAR (ΈΡΕΥΝΑ & ΔΙΑΣΩΣΗ).

Έχουμε λοιπόν ένα αεροσκάφος να έχει πέσει σε μια περιοχή που είναι στις λεγόμενες αμφιλιγόμενες και στις οποίες στο πολύ πρόσφατο παρελθόν οι μογγόλοι μας τα έχουν κάνει κυριολεκτικά τσουρέκια, φθάνοντας να αμφισβητούσουν την κυριαρχία μας, ακόμα και κάτω από τη Γαυδοπούλα.

Και όμως σε μια τόσο σημαντική επιχείρηση οι Τούρκοι κάνουν ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ με την σιωπή τους. Και να σας πω την αλήθεια απορώ πως οι φίλοι τουρκολόγοι δεν το έχουν αναδείξει αυτό...

Επίσης μην ξεχνάτε δύο σημαντικά στοιχεία... α)η Τουρκία εδώ και 2 χρόνια διαθέτει σκάφη ηλεκτρονικού πολέμου β)ο πιλότος δεν πρόλαβει να πει ούτε SOS παρότι για αρκετά δευτερόλεπτα σταθεροποίησε το αεροσκάφος από τα 37.000 στα 9.000...

Στο σημείο αυτό να σας θυμίσω ότι αυτές τις μέρες είναι σε εξέλιξη η μεγάλη άσκηση με πραγματικά πυρά  της Τουρκίας με την επωνυμία ΛΕΥΚΗ ΘΥΕΛΛΑ και ότι η χώρα μας έχει μετασταθμεύσει μεγάλο μέρος της ναυτικής της δύναμης στο Καρπάθιο πέλαγος (2 φρεγάτες, 2 υποβρύχια και σκάφη υποστήριξης). Πλοία τα οποία αυτή τη στιγμή συμμετέχουν στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Επίσης είναι ΑΚΡΩΣ ύποπτη η στάση των Ρώσων και των Αμερικανών...

Ο Ρώσος ούτε 3 ώρες μετά την ανακοίνωση της εξαφάνισης μας λέει ότι το αεροσκάφος το έριξαν...  Ο Ρώσος έχει στο Αιγαίο δύο σκάφη (πλοία) ηλεκτρονικής σάρωσης. Ένα στην Αλεξανδρούπολη και ένα στην Κάρπαθο (εννοείται όχι στα λιμάνια...). Ελέγχει Αιγαίο, στενά, όλες τις τουρκικές ναυτικές βάσεις και αεροπορικές βάσεις και φυσικά όλη την ανατολική Μεσόγειο.  Που σημαίνει πως ότι και να έγινε το ξέρει... Όπως ξέρει πολύ καλά και που έπεσε το αεροσκάφος.

Ο Αμερικάνος επίσης κάνει την πάπια... Προσέξτε μιλάμε για την περιοχή που αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται το 100% του 6ου στόλου...

Την εποχή μου βρίσκουμε νερό στην Άρη μας λένε ότι δεν μπορούν να βρουν ένα αεροσκάφος, εδώ και σχεδόν 24 ώρες...

Μιλάμε για την περιοχή που ελέγχεται από τα πλέον σύγχρονα ραντάρ των πολεμικών αεροποριών 7 χωρών... Και όμως κανείς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα...

Από το Blogger.