#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

27 Ιουνίου 2016

Ρε τι κάνουν τα 10 δις από τον Τουρισμό: Ζήτησε συγγνώμη ο Ερντογάν από τον Πούτιν για την κατάρριψη του αεροπλάνου στη Συρία

>


Λίγο μετά την αποκατάσταση των διπλωματικών της σχέσεων με το Ισραήλ η Τουρκία και κυρίως ο Πρόεδρος της χώρας κάνει νέο άνοιγμα στην εξωτερική του πολιτική ζητώντας αυτή την φορά συγγνώμη από τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού και τον θάνατο του ρώσου κυβερνήτη του.


Στο γραφείο του Πούτιν έφτασε επιστολή από τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν με την οποία απολογείται για τον θάνατο του ρώσου πιλότου έχασε την ζωή του όταν ρωσικό μαχητικό καταρρίφθηκε από τουρκικό τον περασμένο Νοέμβριο στα σύνορα Συρίας - Τουρκίας. Ο Ερντογάν στην επιστολή του εκφράζει την πρόθεσή του να αποκατασταθούν οι σχέσεις με την Μόσχα.
«Ο αρχηγός του Τουρκικού κράτους εξέφρασε την βαθιά του λύπη και τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς του πιλότου», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Στην επιστολή του ο Ερντογάν αποκαλεί την Ρωσία «φίλο στρατηγικό εταίρο της Αγκυρας με τον οποίο οι τουρκικές αρχές δεν επιθυμούν να διαταραχθούν οι σχέσεις τους».

Και συνεχίζει: «Ποτέ δεν είχαμε την επιθυμία ή την πρόθεση να καταρρίψουμε ένα αεροσκάφος που ανήκει στην Ρωσία».

http://www.newsit.gr/

Από το Blogger.