#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

26 Ιουνίου 2016

29χρονος Άγγλος Με IQ 145 Εξηγεί Γιατί Ψήφισε Υπέρ Του Brexit Και Αποστομώνει!

>


Στα «ψιλά» έχει περάσει το σχόλιο του Βρετανού πολίτη Τζάθαν Σμιθ (Jathan Smyth), 29 ετών, ο οποίος εξήγησε γιατί ψήφισε υπέρ του BREXIT απαντώντας στη «λάσπη» περί ακροδεξιάς και ξενοφοβίας.


Διαβάστε το:

«Τζάθαν Σμιθ. Είμαι 29, με ΙQ πάνω από 145. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ μου κανένα πολιτικό κόμμα, δεν είμαι θρησκευόμενος και αγαπώ κάθε άνθρωπο στον πλανήτη εκτός κελιού φυλακής.
Τώρα, μετά που ψήφισα ΕΚΤΟΣ, έγινα 30 ετών, το IQ μου έπεσε κατακόρυφα, έγινα δεξιός εθνικιστής, χριστιανός και ξενοφοβικός ρατσιστής σύμφωνα με κάποιους που ψήφισαν την παραμονή.
Δεν ψήφισα επειδή πιστεύω στη μία πλευρά ή στην άλλη.
Δεν ψήφισα επειδή μισώ τον Ντέιβιντ Κάμερον ή γιατί θέλω να δω τον Μπόρις Τζόνσον ή τον Νάιτζελ Φάρατζ ή οποιονδήποτε άλλο να γίνεται πρωθυπουργός.Δεν ψήφισα επειδή θέλω να διώξω τους εκπληκτικούς και σκληρά εργαζόμενους μετανάστες από αυτή τη χώρα.
Δεν ψήφισα για να μπορέσουμε να πούμε στον υπόλοιπο κόσμο και στην Ευρώπη να πάει να γ@μηθεί.
Ψήφισα επειδή πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει το δικαίωμα για μια εκλεγμένη, υπεύθυνη και υπόλογη εκπροσώπηση για τη χώρα του.
Ψήφισα για την ελπίδα ότι η Ευρώπη και η Βρετανία μπορούν με ό,τι απέμεινε από τις εθνικές τους ταυτότητες και ιδιαιτερότητες να εργαστούν από κοινού ως μεγάλα αυτόνομα έθνη, αντί να είναι μια ομογενοποιημένη ομάδα όμοιων ανθρώπων, των οποίων η μόνη διαφορά μεταξύ τους θα είναι ποιος έχει χρήματα και ποιος θα ικετεύει για ψίχουλα από τους μη εκλεγμένους, τζάμπα μάγκες, υποκριτές δικτάτορες που κάνουν κουμάντο στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

scoops.gr

1 σχόλιο:

  1. Πολύ πρωτότυπο!! "Jathan Smith" το πιο κοινό όνομα στη Βρετανία με IQ 145 δεν ψήφισε ποτέ στη του, όχι και πολύ έξυπνο και χρησιμοποιεί εκφράσεις τύπου τσάμπα μάγκες. Το τρόλ που έγραψε την είδηση δεν ξέρει πού είναι η Βρετανία ούτε στο χάρτη. Αναζητήστε το πραγματικό κείμενο και αν το βρείτε να μου το στείλετε . Αν σας ενδιαφέρει το τι συμβαίνει πραγματικά εδώ ανοίξτε το BBC όπως τα χρόνια της κατοχής, η Ελληνική μπλογκόσφαιρα είναι κατεχόμενη. Καλό είναι να ελέγχετε την είδηση πριν κουνήσετε επιδοκιμαστικά το κεφάλι σας και μοιράζετε τις ειδήσεις. Ταπεινά τα δίφραγκά μου.
    με δευτερόλεπτα αναζήτησης όλες οι πηγές παραπέμπουν εδώ http://www.tribune.gr/.../29chronos-anglos-iq-145-exigi... χωρίς καμιά αναφορά σε πηγή από το tribune.gr, εν ολίγοις το γράψανε μόνοι τους, τιμωρήστε τα τρόλια που σας δηλητιριάζουν για να κονομάνε τα δύο κλίκ απο το google

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.