#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

13 Ιουνίου 2016

Το μακελειό στο Ορλάντο με τους 50 νεκρούς βγάζει Πρόεδρο στην Αμερική

>Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Πολλές φορές έχω γράψει ότι τα πράγματα στην Αμερική πάνε από το κακό στο χειρότερο, από την ώρα που ο ένας εκ των δύο βασικών υποψηφίων είναι ο πάμπλουτος Τραμπ και η άλλη είναι η γνωστή μέγαιρα - σατανόπληκτη Χίλαρι.


Όχι βέβαια ότι ο Τραμπ είναι θεούσος, το αντίθετο μάλιστα, αλλά έχει μια ρητορική που είναι ας πούμε χρυσαυγήτικη (για τα Ελληνικά δεδομένα). Η ρητορική του Τραμπ έχει δύο βασικούς άξονες και απευθύνεται στη συντηρητική Αμερική και στους πατριώτες.
Μπορεί οι δύο αυτές ομάδες σήμερα να υπολείπονται πληθυσμιακά των "προοδευτικών" και οπαδών της Αμερικής χωρίς περιορισμούς και ηθικές και θρησκευτικές αγκυλώσεις που πρεσβεύει η Χίλαρι, όμως έχουν μια ιδιαιτερότητα. Ψηφίζουν όλοι και δεν απέχουν...

Το περιστατικό στο Ορλάντο, θεωρητικά θα μπορούσε να είναι υπερ της Χίλαρι, αφού είναι απευθείας χτύπημα προς τη "διαφορετικότητα" (το αδελφάτο το λέω εγώ), όμως για κακή τύχη της Χίλαρι ΑΜΕΣΩΣ έγινε ανάληψη ευθύνης από το Ισλαμικό Χαλιφάτο, το οποίο με το σημερινό περιστατικό - ομαδική δολοφονία κάνει πλέον αισθητότατη την παρουσία του στην Αμερική, η οποία πλέον έχει σοβαρό πρόβλημα... και ως γνωστόν ο Τραμπ έχει συγκεκριμένη πολιτική θεωρία (θέλει αιματοκύλισμα) για το χαλιφάτο.

Το πλήγμα στο Ορλάντο είναι η μεγαλύτερη δολοφονική επίθεση στην ιστορία της Αμερικής και την ευθύνη την ανέλαβε το ISIS.

Δεν μπορώ να γνωρίζω και δεν τολμώ να υποθέσω που θα οδηγήσει αυτή η ανάληψη ευθύνης.

Σίγουρα η Αμερική θα αντεπιτεθεί, το θέμα είναι που και σε ποιόν και πότε...


Το σίγουρο είναι ότι η Αμερική αρχίζει και αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον ...
Περιμένω αντιδράσεις τις επόμενες ώρες...

Μην ξεχνάμε ότι ήδη τα αμερικανοκλανάκια ζουν  σε κατάσταση 11ης Σεπτεμβρίου τις τελευταίες ώρες και όχι μονο εξαιτίας αυτού του περιστατικού...

Από το Blogger.