#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

03 Ιουνίου 2016

Η γ@μημένη αριστερά μας πηδ@ με τους δεξιούς νόμους: 5000 ευρώ πρόστιμο σε άνεργο 59χρόνο και φυλακή γιατί πουλούσε σκόρδα

>


Οι αστυνομικές αρχές του Αλμυρού Μαγνησίας έκαναν και πάλι το θαύμα τους.

Μετά τις υποθέσεις του κουλουρά. του καστανά και της γιαγιάς με τα σπανάκια, άλλο ένα γερό χτύπημα στην φοροδιαφυγή κατάφεραν οι αστυνομικές αρχές της Μαγνησίας, που τσάκωσαν επ' αυτοφώρω έναν κακομοίρη την ώρα που πωλούσε... σκόρδα χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια και τον προσήγαν σιδηροδέσμιο ενώπιον της δικαιοσύνης!
Ο 49χρονος πλανόδιος πωλητής εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Αλμυρού να διαθέτει προς πώληση... 140 σκόρδα και τον συνέλαβαν, όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε άδεια για υπαίθρια πώληση. Η πραμάτεια του κατασχέθηκε και οι αστυνομικοί του επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ!

Σαν να μην ήταν αρκετό αυτό, ο 49χρονος βιοπαλαιστής (που θα «έβγαζε» τα χρήματα του προστίμου σε μερικά... χρόνια!) οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για παρεμπόριο, του όρισε ρητή δικάσιμο και πάλι κάλα  έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Θα μου πείτε δεν φταίει η αστυνομία για τους νόμους... Σίγουρα, εγώ δεν τα βάζω με την αστυνομία, αλλά με την γ@μημένη αριστέρα που μας έχει ξεκωλιάσει... Γιατί μπορεί επι δεξιάς να υπήρχαν οι νόμοι όμως δεν τους εφάρμοζε κανείς... (βασικά δεν πρόλαβαν και αυτοί οι κάφροι).

ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Από το Blogger.