#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

08 Ιουνίου 2016

Το φαινόμενο "Χρυσή Αυγή" και οι πολιτικές αναταράξεις

>Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Και οι πέτρες γνωρίζουν ότι δεν είναι χρυσαυγίτης, αντιθέτως δε την έχω κατακράξει πολλάκις και ιδιαίτερα τότε με την ας πούμε πατάτα του Μιχαλολιάκου που εν τέλει οδήγησε στην είσοδο των ΑΝΕΛ στην Βουλή στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.


Δεν ξέρω αν θυμάστε αλλά πριν μερικές εβδομάδες, είχαμε αναρτήσει (εδώ) τα αποτελέσματα μιας ερασιτεχνικής έρευνας, που απ΄ότι φαίνεται εν τέλει συζητήθηκε σε κάποια γραφεία, τα οποία θορύβησε δεόντως, ώστε αναγκάσθηκαν στη σημερινή πολιτική και οικονομική συγκυρία να παραγγείλουν δημοσκοπήσεις με μεγάλο εύρος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφεραν φίλοι που εργάζονται σε εταιρείες και οι τρεις δημοσκοπήσεις που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη δείχνουν παρόμοια αποτελέσματα με το αποτέλεσμα της δικής μας ερασιτεχνικής και καινοφανούς για τα Ελληνικά δεδομένα έρευνας.
Σύμφωνα με όσα μου έχουν διαρρεύσει στις 2 από τις 3 έρευνες η Χρυσή Αυγή όντως είναι δεύτερο κόμμα, με μικρή διαφορά, περίπου στα όρια που σας δώσαμε και εμείς.

Στην τρίτη έρευνα υπάρχουν στοιχεία που προξενούν μεγάλη έκπληξη, αφού πρώτο κόμμα δεν είναι η ΝΔ όπως θα περίμενε κανείς αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ... Και σε αυτήν την έρευνα όμως η ΧΑ βρίσκεται πολύ κοντά στη ΝΔ, με διαφορά μονοψήφια.

Στην μια από αυτές τις έρευνες υπήρξε ακόμα ένα στοιχείο που έχει πολύ ενδιαφέρον. Έχουν προσθέσει τον Κασιδιάρη στη λίστα δημοφηλίας πολιτικών αρχηγών και εκεί φιγουράρει σε διπλάσιο ποσοστό από ότι είχε τον Γενάρη που η ίδια εταιρεία έκανε δημοσκόπηση.

Δεν ξέρω τι θα βγάλουν την Κυριακή στις εφημερίδες (αν βγάλουν) αλλά τα δεδομένα αυτή τη στιγμή έτσι έχουν και είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι το θέμα της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής, αποτέλεσε κυρίαρχο θέμα στις πρωινές συσκέψεις στα κομματικά επιτελεία των δύο "μεγάλων" κομμάτων.

Στη μια εκ των ανωτέρω πρωινών συσκέψεων συζητήθηκε έντονα το ενδεχόμενο αυτή η θεαματική άνοδος να είναι πρόσκαιρη ή κατά πόσο έχει βάση ότι ο εθνικισμός σταθεροποιείται σε υψηλά διψήφια  ποσοστά, ενώ πλέον θεωρούν ότι η βάση του 10 για τη Χρυσή Αυγή, ανεξαρτήτως της ακολουθούμενης ρητορικής και των ποινικών εξελίξεων, θεωρείται δεδομένη, με αποτέλεσμα η ΧΑ στις επόμενες εκλογές να θεωρείται ρυθμιστής, αφού είναι πλέον βέβαιο ότι ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν θα περάσει το 25% και ότι υπάρχει κατακερματισμός ψήφου, με το ενδεχόμενο να έχουμε 9κομματική βουλή να είναι πλέον όχι απλά ορατό αλλά σίγουρο. 

Από το Blogger.