#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

03 Ιουνίου 2016

Προσοχή!!! Έχουν εντολή να κατάσχουν μέχρι και τις προμήθειες μας!!! Έλληνες οργανωθείτε ΤΩΡΑ

>Η πληροφορία μας ήρθε πριν μερικές μέρες και μόλις πριν από λίγο μου την επιβεβαίωσε άνθρωπος δικό μας που είναι μέσα στο φορολογικό σύστημα.


Η όλη ιστορία που άρχισε με την αποστολή ηλεκτρονικών επιστολών για χρέη από 30 ευρώ δεν είναι απλή και από πίσω κρύβονται πολλά και άκρως ανθελληνικά.

Ήδη γνωρίζουν ότι πάνω από 2 εκατομμύρια Έλληνες προετοιμάζονται για τα χειρότερα σενάρια. Η μικρή μειοψηφία που είμασταν μέχρι πέρυσι τι καλοκαίρι, τώρα τείνουμε να γίνουμε πλειοψηφία.

Έτσι εκατομμύρια Έλληνες αυτούς τους μήνες στόκαραν τα πάντα. Από μακαρόνια, φυσίγγια, γάλατα, αλεύρια, κονσέρβες μέχρι φάρμακα, ρούχα, κουβέρτες. Φυσικά δεν εξαιρούνται νόμιμα κατεχόμενα όπλα και οτιδήποτε άλλο κινητό υπάρχει στο σπίτι μας (από έπιπλα μέχρι ρούχα, κινητές συσκευές...)
Όμως αυτό φυσικά τελεί εις γνώσιν των ανθελλήνων που μας κυβερνούν.

Η πληροφορία που μας ήρθε πριν τρεις μέρες έλεγε το εξής :

"Ζαχαρία προσοχή, ενεργοποίηση άρθρου 17 Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, ψάξε να δεις τι κρύβετε πίσω από αυτό. Ένα θα σου πω κινδυνεύει η αποθήκη σου"
Φυσικά δεν έχω ιδέα τι είναι το άρθρο 17 το οποίο  αν και το βρήκα λίγα κατάλαβα από αυτά που έλεγε.

Έτσι την πληροφορία την έστειλα  σε ένα φίλο μέσα στις φορολογικές αρχές και πριν από λίγο έλαβα την απάντηση.

"Φίλε το άρθρο 17 περιγράφει τι ΔΕΝ μπορεί να κατάσχει η εφορία για οφειλές. Έτσι λοιπόν δεν μπορεί να κατάσχει τρόφιμα με ημερομηνία λήξης κάτω από 90 ημερολογιακές ημέρες, τις φωτογραφίες και έναν μικρό αριθμό οικόσιτων ζώων. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ"
Ρεζουμέ :  Κινδυνεύει με κατάσχεση όλο μας το στοκ.

Η αντίσταση πατριώτες συνεχίζεται και κάποια αόρατη δύναμη (εγώ τη λέω Θεός) μας δίνει τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε. Προσωπικά τα πάντα τα έχω εκτός οικίας (όπως σας έχω περιγράψει στα σχετικά άρθρα μου στο http://etoimotita-enallaktiki-diaviosi.blogspot.gr/

Οργανωθείτε, οργανωθείτε, οργανωθείτε....

Αν και τώρα δεν διαβλέπετε τον κίνδυνο είστε άξιοι της μοίρας σας!

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος3/6/16, 1:23 μ.μ.

  http://www.antistasitora.org/

  ΣΤΕΙΛΤΕ

  ΤΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

  Διευθυντές εφοριών και ασφαλιστικών ταμείων και των υπολοίπων δημοσίων υπηρεσιών, μην πείτε ότι δεν γνωρίζατε όταν θα σας πάρουμε τα σπίτια.  Και με τα ατομικά εξώδικα που σας έχουν καταθέσει μέλη του Σωματείου μας, αλλά από εδώ και πέρα με τις δυο εξώδικες δηλώσεις του Σωματείου «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ» αποκλειστικά προς εσάς, γνωρίζετε ότι:

  α) Όλα τα μέτρα και οι φόροι οφείλονται στην απάτη των δοσίλογων ξεπουλημένων πολιτικών να δώσουν τα 233 δισεκατομμύρια ευρώ στους τραπεζίτες και να θέλουν να τα πληρώσουμε εμείς.

  Η λύση που έχετε είναι μόνο μια:

  «σταματήστε να εισπράττετε φόρους και εισφορές, γιατί πάνε στις τσέπες τοκογλύφων και νταβατζήδων και να συμμετάσχετε μαζί με το Σωματείο στις μηνύσεις και αγωγές εναντίον των διαχειριστών της εξουσίας για να μην κατηγορηθείτε ως συνεργοί. (άρθρο 232 Π,Κ,)».

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.