#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

22 Ιουνίου 2016

Τα βρήκαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - Αθώος ο Φίλης για την άρνηση της γενοκτονίας - Αθώος και ο Βαρβιτσιώτης - Φυσικά ήρθη η ασυλία σε Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη

>Χρυσαυγίτης δεν θα γίνω, όχι ότι έχω πρόβλημα με την "επίσημη ιδεολογία", αλλά απλά δεν γουστάρω καμία ταμπέλα. Θέλω να είμαι εθνικόφρων Έλληνας πατριώτης. Αυτό μου αρκεί. Τα υπόλοιπα θεωρώ ότι είναι για αυτούς που γουστάρουν να είναι πρόβατα και να τους οδηγεί ο τσομπάνης και αυτά να ακολουθούν τυφλά, ακόμα και αν πέφτουν στον γκρεμό.


Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε μια μια τρέλα...

Με ομόφωνη απόφασή της η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής είπε «όχι» στο αίτημα για άρση της ασυλίας του υπουργού Παιδείας. Στη Βουλή έχουν διαβιβαστεί μηνύσεις που έγιναν σε βάρος του Νίκου Φίλη και αφορούν τη δήλωσή του ότι δεν υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων, αλλά «εθνοκάθαρση». Έτσι, η υπόθεση παγώνει και δεν θα οδηγηθεί σε δίκη.Οι ποινικές διώξεις κατά Φίλη ήταν για την παραβίαση των διατάξεων του αντιρατσιστικού νόμου.

Παράλληλα, η ίδια επιτροπή :

  •  αποφάσισε να μην αρθεί η ασυλία του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Το «όχι» ήταν και σε αυτή την περίπτωση ομόφωνο, και αφορούσε σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ για τη στάση των μουσουλμάνων ψηφοφόρων στο δημοψήφισμα.


  • Αντίθετα, υπήρχε εισήγηση για άρση της ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Ηλία Κασιδιάρη. Και οι δύο κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμιση πρώην επιστημονικού συνεργάτη του κόμματος. 

Η υπόθεση διαβιβάστηκε στην Ολομέλεια η οποία τελικά αποφάσισε την άρση της ασυλίας και των δύο στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Από το Blogger.