#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

16 Ιουνίου 2016

Τι θα γίνει αν όλα τα ηφαίστεια της γης εκραγούν ταυτόχρονα;

>


Μια ομάδα γεωλόγων από το Πανεπιστήμιο το Ράντφορντ ετοίμασε μια έρευνα αναφορικά με τις ηφαιστειακές εκρήξεις και τις επιπτώσεις τους. Στην έρευνά τους ασχολήθηκαν με τα αποτελέσματα που θα έχει μια ταυτόχρονη έκρηξη τουλάχιστον 1.500 ενεργών ηφαιστείων, τόσο αυτών που βρίσκονται στην επιφάνεια της γης όσο και εκείνων που είναι υποθαλάσσια.


Σίγουρα, δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις για να γίνει αντιληπτό ότι θα υπήρχαν τρομερές συνέπειες σε παγκόσμιο επίπεδο, ωστόσο η μελέτη περιγράφει με λεπτομέρειες το τι θα συμβεί, με τη γη να μετατρέπεται σε πραγματική κόλαση.

Οι γεωλόγοι αναφέρουν πως το πρώτο φαινόμενο θα ήταν η εμφάνιση τεράστιων πυροκλαστικών ροών. Με τον όρο πυροκλαστικές ροές οι γεωλόγοι αναφέρουν τις διάπυρες βαρυτικές ροές νέφους άλλοτε μεγαλύτερης και άλλοτε μικρότερης πυκνότητας του φυσικού αερίου που δημιουργούν λόγω θερμότητας ένα χαοτικό στροβιλισμό, διατηρώντας στο σκοτάδι κόκκινη απόχρωση.
Αν υπήρχε μαζική ηφαιστειακή δραστηριότητα οι ροές αυτές θα έφταναν σε θερμοκρασία τους χίλιους βαθμούς Κελσίου και σε ταχύτητα τα 724 χλμ/ώρα. Η ηφαιστειακή σκόνη θα ταξίδευε παντού καταστρέφοντας τις μηχανές κάθε είδους και γενικά τις υποδομές ενώ παράλληλα θα σκέπαζε ολόκληρες περιοχές ακόμη και ψηλά κτίρια. Φυσικά οι άνθρωποι θα αντιμετώπιζαν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, με τη τέφρα να παραμένει στην ατμόσφαιρα για περίπου 10 χρόνια.

Το επόμενο στάδιο θα ήταν ο λεγόμενος πυρηνικός χειμώνας αφού τα υλικά που θα εκτοξεύονταν στην ατμόσφαιρα θα δημιουργούσαν ένα πυκνό αδιαπέραστο για τον Ηλιο πέπλο. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα την ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας, συνεχή τοξική βροχόπτωση και καταστροφή των καλλιεργειών. Έλλειψη τροφής, απουσία ασβεστίου και άλλα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης σε συνδυασμό με ψυχολογικά προβλήματα από την διαβίωση σε αυτό το περιβάλλον συνθέτουν το σκηνικό που θα ζήσει η ανθρωπότητα.

makeleio

Από το Blogger.