#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

05 Ιουνίου 2016

Με την έναρξη των νέων εχθροπραξιών ξεκίνησε νέο κύμα προσφύγων - Καραβάνια ανθρώπων κατευθύνονται προς τα παράλια

>Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 


Μετά την έναρξη του 2ου γύρου εχθροπραξιών στο συριακό έδαφος και τις σφοδρές μάχες που γίνονται εκεί, ένα νέο μεταναστευτικό κύμα, άρχισε από προχθές να κινείται προς τα σύνορα της Τουρκίας.


Οι Σύριοι πρόσφυγες γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν κατευθυνθούν προς τα θεσμοθετημένα σημεία θα οδηγηθούν στους καταυλισμούς των 200.000+ ανθρώπων και δεν έχουν καμία ελπίδα, γι΄αυτό και κατευθύνονται νότια και από εκεί μέσω αγροτικών δρόμων και μέσα από τα βουνά της Νότιας Τουρκίας κατευθύνονται προς τα παράλια της Μικράς Ασίας, από εκεί στην Ελλάδα και εν συνεχεία στην Ευρώπη, παρότι γνωρίζουν ότι στα σύνορα της Ελλάδας έχουν υψωθεί σιδερόφρακτα.
Το νέο μεταναστευτικό κύμα εκμεταλλεύεται και ο Σουλτάνος Ερντογάν και απειλεί την Ευρώπη, με τη διορία πλέον να θέλει μόλις μια εβδομάδα. Μετά θα ανοίξει τα σύνορα.

Σε όσους κατοικούν στα νησιά μας στο Ανατολικό Αιγαίου και κυρίως στο ΒορειοΑνατολικό, γνωρίζουν ότι η δύναμη του ΝΑΤΟ παρότι έχει απλώσει ένα μεγάλο πλέγμα, εν τούτοις δεν έχει καμία απολύτως απόδοση.

Καταρχήν ο όγκος των σκαφών δεν επιτρέπει και πολλά πράγματα.

Δεύτερον όλα τα σκάφη έχουν ενεργοποιημένο τα συστήματα γεωγραφικού εντοπισμού. Ακόμα και όταν δεν τα βλέπεις μπαίνεις στο marinetraffic και τα βλέπεις.

Οι μεταναστευτικές ροές κόπηκαν γιατί μπορεί να τις κόψει ο Ερντογάν. Γι΄αυτό και του γλύφουν ότι έχει και δεν έχει, ο οποίος ήδη από προχθές επιτρέπει σε μικρά καταβάνια των 40 -50 ανθρώπων να περάσουν κυρίως προς τη Λέσβο. Προχθές απ΄ότι με ενημέρωσαν ντόπιοι βγήκαν 4 βάρκες με 140-160 ανθρώπων, χθες τα ίδια και σήμερα το βράδυ μόνο 3 βάρκες με 150 άτομα.

Είπαμε θερμός Ιούνης... 

Από το Blogger.