#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

29 Ιουνίου 2016

Ούτε μάντης δεν χρειάζεται να είναι κάποιος: «Ναι» στην άρση της ασυλίας Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη «Όχι» για τον Ν.Φίλη και τον Μιλτ. Βαρβιτσιώτη, αποφάσισε η Βουλή

>


Στην πρώτη ηχογράφηση - συζήτηση με την Βασούλα, πριν 2 εβδομάδες είχα μιλήσει για τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά στην ελληνική πολιτική ζωή. Επίσης "προέβλεψα" ότι θα γίνει και αυτή η αηδία σήμερα.  Δεν είμαι χρυσαυγίτης, αυτό το ξέρουν όσοι με παρακολουθούν. Αλλά δεν μ΄αρέσει όλο αυτό που γίνεται και εν τέλει δυναμώνει εντέχνως ένα κόμμα....


Το άρθρο από το newsbeast.gr

Την άρση της ασυλίας του γγ του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής.

Υπέρ ψήφισαν 172 βουλευτές και 20 κατά. Ο κ. Μιχαλολιάκος και ο κ. Κασιδιάρης κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμηση πρώην επιστημονικού συνεργάτη του κόμματος.

Επίσης, με ψήφους 167 κατά και 25 υπέρ, η Ολομέλεια αποφάσισε να μην αρθεί η ασυλία του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, για τις δηλώσεις του σχετικά με τη γενοκτονία των Ποντίων.

Τέλος, με ψήφους 173 κατά και 18 υπέρ, η Ολομέλεια αποφάσισε να μην αρθεί η ασυλία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για σχόλιο που έκανε αναφορικά με τη στάση μειονοτικών ψηφοφόρων της Δυτικής Θράκης, στο δημοψήφισμα του 2015.

Από το Blogger.