#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

08 Ιουνίου 2016

Δεν έχουν τον... θεό τους! Προκαλούν για την Αγιά Σοφιά

>


ΣΧΟΛΙΟ: Σκατομογγόλοι έρχεται η ώρα που το τσαρούχι του τσολιά θα παρελαύνει μπροστά από την Αγιά Σοφιά, μοναχά που δεν θα μπορείτε να το δείτε γιατί θα σας έχουμε στείλε να δείτε τις ανύπαρκτες 72 παρθένες... ΑΜΗΝ!!!
_________________________________________


Με μια απαράδεκτη ανακοίνωση το Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών απάντησε στις αιτιάσεις του ελληνικού ΥΠΕΞ για την ανάγνωση του Κορανίου μέσα στην Αγιά Σοφιά κατά τη διάρκεια του Ραμαζανίου και την μετατροπή του μνημείου της Ορθοδοξίας σύμφωνα με την Unesco, σε τηλεοπτικό πάνελ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Τανζού Μπιλγκίτς, επικαλείται ακόμη και το σεβασμό στις αλλότριες θρησκείες!
«Είναι απαράδεκτου χαρακτήρα η ανακοίνωση που έκανε το Ελληνικό ΥΠΕΞ σχετικά με το πρόγραμμα που θα μεταδώσει από την Αγια Σοφιά, κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, το κανάλι TRTDiyanet TV» λέει ο κ. Μπιλγκίτς και συνεχίζει:

«Καλούμε να επιδείξει  κοινή λογική, στο ύφος και στις ανακοινώσεις της, η Ελλάδα, η οποία δεν επιτρέπει εδώ και χρόνια την κατασκευή τζαμιού στην πρωτεύουσα, παρεμβαίνει διαρκώς στη θρησκευτική ελευθερία της τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη, και μπερδεύει την αντίθεση στο Ισλάμ με τη νεωτερικότητα» προσθέτει ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ.

Εκεί όμως που πραγματικά δίνει τα ρέστα του ο εκπρόσωπος του Τουρκικού ΥΠΕΞ  είναι όταν υπενθυμίζει στην Ελλάδα «ότι ανάμεσα στις αξίες της δημοκρατικής και κοσμικής κοινωνίας συγκαταλέγεται και ο σεβασμός σε αλλότριες λατρείες και θρησκείες».

Προφανώς η μετατροπή του μνημείου της Ορθόδοξης πίστης σε τηλεοπτικό στούντιο με τον ιμάμη να διαβάζει το κοράνι είναι ένδειξη σεβασμού σε αλλότριες θρησκείες, κατά τον κ. Μπιλγκίτς ο οποίος προφανώς συστήνει στους Έλληνες να διαβάζουν την Αγία Γραφή στα τζαμιά στη Θράκη.

thetoc.gr

Από το Blogger.