#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

10 Ιουνίου 2016

Ο Ερντογάν πήγε μέχρι την Αμερική αλλά δεν θα πάει στην κηδεία του Μοχάμεντ Άλι γιατί δεν....

>


Ήταν από την αρχή ένα ταξίδι καταδικασμένο να... αποτύχει. Γιατί ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε εκφράσει την επιθυμία να εκφωνήσει επικήδειο στην κηδεία του σπουδαιότερου πυγμάχου που γνώρισε ποτέ το άθλημα αλλά η οικογένεια του έριξε... πόρτα.


Αυτό το "κατάπιε". Όχι κι όσα ακολούθησαν. Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, λοιπόν, δυσαρεστήθηκε από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι διοργανωτές της κηδείας και αποφάσισε να συντομεύσει την παραμονή του στο Κεντάκι των ΗΠΑ και να φύγει νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Δύσκολο να δεχτεί πως στις ΗΠΑ δεν είναι... σουλτάνος...
Ο Ερντογάν, συνοδευόμενος από τον γαμπρό του, τον Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο οποίος είναι υπουργός Ενέργειας, συμμετείχε την Πέμπτη (09.06.2016) στην αγρυπνία για τον Μοχάμεντ Άλι και στη συνέχεια αποφάσισε ξαφνικά να συντομεύσει την παραμονή του, που αρχικά επρόκειτο να παραταθεί μέχρι σήμερα το βράδυ, όταν και θα γίνει η κηδεία του θρυλικού μποξέρ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet Daily News, η οποία επικαλείται πηγές στο προεδρικό γραφείο, ο Ερντογάν ενοχλήθηκε ιδιαίτερα επειδή δεν του επέτρεψαν να αποθέσει στο φέρετρο του Μοχάμεντ Άλι ένα κομμάτι μαύρου υφάσματος, διακοσμημένου με στίχους από το Κοράνι, την Κίσουα, που καλύπτει την Κάαμπα, την κυβική κατασκευή στο κέντρο του μεγάλου τεμένους της Μέκκας.

Εκτός όμως απ’ αυτό, φαίνεται πως υπήρξε κάποια διένεξη (!) ανάμεσα στους σωματοφύλακες του προέδρου της Τουρκίας και τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες στο περιθώριο της κηδείας, σύμφωνα με την εφημερίδα και το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

newsit.gr

Από το Blogger.