#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

23 Ιουνίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στον αέρα όλα τα μαχητικά της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας με απόφαση Β.Πούτιν – Έγινε κλήση και των εφέδρων (βίντεο)

>


Σαφέστατο μήνυμα στέλνει η Ρωσία προς τη Δύση και το ΝΑΤΟ εκτελώντας μεγάλες κλίμακας ασκήσεις στην Δυτική Στρατιωτική Περιοχή με μετασταθμεύσεις μαχητικών, βομβαρδιστικών και πολεμικών ελικοπτέρων ενώ έγινε κλήση και των εφέδρων.


Η Ρωσία προετοιμάζεται για πόλεμο για όποιον δεν το έχει αντιληφθεί…

Mία μόλις ημέρα μετά την εκτόξευση πυραύλου του ρωσικού συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας, με απόφαση του αρχιστράτηγου Βλαντιμίρ Πούτιν δόθηκε διαταγή για πολεμικές ασκήσεις μεγάλης κλίμακας στην Δυτική Στρατιωτική Περιοχή.

Πάνω από 50 μαχητικά και ελικόπτερα ξεκίνησαν την μεταστάθμευση τους σε τακτικές αεροπορικές βάσεις εφαρμόζοντας το σχέδιο πολέμου όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Igor Muginov.

«Τα μαχητικά και τα πολεμικά μας ελικόπτερα της Δυτικής Στρατιωτικής Περιοχής από πέντε αεροπορικές βάσεις σε τρεις περιοχές ξεκίνησαν την μεταστάθμευση τους σε νέες βάσεις σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης».
«Βομβαρδιστικά Sukhoi-34 θα πετάξουν πάνω από 3.000 χλμ για να προσγειωθούν σε δυο διαφορετικές βάσεις διαφορετικού τύπου (πολιτικά αεροδρόμια) ενώ θα ανεφοδιαστούν κατά την διάρκεια της νύχτας. Θα ακολουθήσουν τακτικές και επιχειρησιακές ασκήσεις στις περιοχές Voronezh και Tver».

«Sukhoi-27 και MiG-29SMT θα αναχαιτίσουν 50 εναέριους στόχους ενός υποθετικού εχθρού και θα εμπλακούν σε αερομαχίες»

«Στο έδαφος θα κινητοποιηθούν περισσότερα από 300 οχήματα, 50 μαχητικά και πολεμικά ελικόπτερα και 1.500 στρατιώτες» είπε ο Muginov.

«Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης θα ανοιχτούν οι χώροι αποθήκευσης οπλισμού και θα ελεγχθεί η κατάσταση τους ενώ θα γίνει κλήση και των εφέδρων».

Στην χερσόνησο Καμτσάτκα οι Πεζοναύτες του Στόλου του Ειρηνικού ξεκίνησαν ασκήσεις.

Στην Κεντρική Στρατιωτική Περιοχή οι ειδικές δυνάμεις και η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών εκτέλεσαν ασκήσεις στην περιοχή Orenburg.

Περίπου 2.000 στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων και αερομεταφερόμενες δυνάμεις εκτέλεσαν ασκήσεις καταστροφής διοικητηρίων και εκκένωσης περιοχής.

Δείτε βίντεο


http://www.pentapostagma.gr/

Από το Blogger.