#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

13 Ιουνίου 2016

Μισό γιατί μάλλον μπερδέψαμε τα μπούτια μας... Επανάσταση και μάλιστα ένοπλη που ονειρεύονται μερικοί γίνεται με έναν μόνο τρόπο... #ΟΡΓΗ #ΘΥΜΟΣ

>Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Πολλά "επαναστατικά" μηνύματα λαμβάνω τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα σχεδόν όλα προς τη λάθος κατεύθυνση.


Πολλοί πλέον μιλάτε ανοιχτά για ένοπλη επανάσταση εναντίον των προδοτικών κυβερνήσεων, ξεχνάτε όμως πολλά πράγματα και καλό είναι να αποσαφηνίσουμε τα πράγματα, γιατί εμείς δεν είμαστε Θεοδωράκηδες να πετάμε μαλακίες και ότι άλλο μας έρθει στο μυαλό και όποιος χαζός πιάσει...

Όταν μιλάς φίλε για ένοπλη επανάσταση πρέπει να ξέρεις ότι ένοπλη επανάσταση = σφαίρες και σφαίρες = θύματα και τα θύματα θα είναι συμπατριώτες σου και τότε φίλε θα σε ρωτήσω, ποία η διαφορά σου από τον τρομοκράτη;

 Όταν μιλάς για ένοπλη επανάσταση να ξέρεις ότι εσύ ο ίδιος προάγεις και προωθείς την εμφύλια σύρραξη, δηλαδή εξυπηρετείς τα σχέδια της ΝΤΠ άθελα σου και μάλιστα καλύτερα από αυτούς.

Εμείς φίλοι μου, που θέλουμε και επιδιώκουμε  την ανατροπή της πολιτικής κατάστασης στη χώρα - και όχι απλά αλλαγή κυβέρνησης να έρθει ο άλλος ζαβός ο Κούλης και να μας σκίσει και αυτός ακόμα περισσότερα - σκεφτόμαστε ΠΑΝΩ απ΄όλα τον διπλανό μας. 
Οι περισσότεροι από εμάς, αν τύχει και μας γνωρίσεις, είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας, δεν είμαστε τζεκεβάρα, ούτε τίποτα αναρχοάπλυτοι. Είμαστε ο μπακάλης σου, ο μαννάβης, ο κουρέας, ο δάσκαλος, ο στρατιωτικός, ο υπάλληλος στο ΚΕΠ, ο βοθρατζής, ο συνταξιούχος.

Φυσικά και ξέρουμε και τα όπλα να χειριζόμαστε και μάλιστα άριστα και φυσικά γνωρίζουμε πως να υπερασπιστούμε εσένα και τους εαυτούς μας, όχι όμως να σκοτωθούμε μεταξύ μας. Την εκπαίδευση αυτή όταν έρθει η ώρα θα την χρησιμοποιήσουμε για τον εξωτερικό εχθρό, όποια προβιά και αν φοράει και όπου και αν δραστηριοποιείται.

Αυτή τη στιγμή η ανατροπή του πολιτικού συστήματος  συντελείται, όσο και αν δεν το καταλαβαίνεται μερικοί (το κλασσικό πρόβλημα του Έλληνα, που για να καταλάβει κάτι πρέπει να του χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού του). Η στάση πληρωμών (πάνω από το 75% εδώ και καιρό δεν πληρώνει ΤΙΠΟΤΑ) η άρνηση συνεργασίας με το σύστημα, η απάθεια, η μη συμμετοχή, δείχνει την αλλαγή που επέρχεται μέρα με την μέρα.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι δυνάστες μας και γνωρίζουν και που οδηγεί, γι΄αυτό φίλε μου σε απειλούν μέρα και νύχτα, γιατί σε θέλουν γονατισμένο, να βλέπεις το χώμα αντί για τον ουρανό, να είσαι απαισιόδοξος αντί για χαρούμενος με όσα συμβαίνουν.

Άκου φίλε / φίλη. Το καλοκαίρι της Ελλάδας είναι εδώ. Μην κοιτάς τη σημερινή συννεφιά. Κοίτα τον ήλιος πίσω από τα σύννεφα. Γίνε αισθόδοξος/ η, κοίταξε να χαρείς τη ζωή, κάθε δευτερόλεπτο της, την οικογένεια, τους φίλους, τις καθημερινές μοναδικές στιγμές αγάπης, μίσους, διασκέδασης, όλα αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τα ζώα.

Σε εκλιπαρώ μην κλειστείς στο καβούκι. Εκεί σε θέλουν στη φυλακή του διαμερίσματος σου, να μην βλέπεις, να μην ακούς, να μην αντιδράς.

Βγες έξω, διασκέδασε, να χαρείς το δώρο της ζωής.

Η επανάσταση σου γίνεται, ακόμα και όταν δεν το καταλαβαίνεις.

ΝΑΙ να πας για μπάνιο, να πας για μπύρες, να δεις το EURO, να κάνεις έρωτα, να αυνανιστείς να κάνεις ότι γουστάρεις.

Όταν κάνεις αυτό που γουστάρεις, αυτό που σου γεμίζει την καρδιά, θα γεμίσει και η ψυχή και θα δεις τότε τα πράγματα καλύτερα. Θα δεις τα σημάδια της Οργής και του Θυμού, θα δεις ότι δεν είσαι μόνος, ότι είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ και το μόνο που περιμένουμε είναι να γίνει η αρχή.

Όμως για να δεις αυτό το κάτι  πρέπει να μην είσαι εγκλωβισμένος, να μην είσαι φοβισμένος.

Σε θέλουν κότα στο κλουβί φίλε/η ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ. 

Εμείς λοιπόν ξέρουμε ότι "όπλα" μας δεν είναι απαραίτητο να έχουν κάνη και να παίρνουν φυσίγγια. Έχουμε στα χέρια μας "όπλα" που τα φοβούνται ΠΟΛΥ περισσότερο. 

Καλή λευτεριά πατριώτες. 

Από το Blogger.