#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

28 Ιουνίου 2016

Τουρκία: Δίωξη εναντίον του Τουρκμένου που κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος

>


Ο Αλπαρσλάν Τσελίκ, που πολεμούσε σε μια ταξιαρχία Τουρκμένων με τη στήριξη των τουρκικών δυνάμεων εναντίον των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων στο βόρειο τμήμα της χώρας, συνελήφθη στα τέλη Μαρτίου στη Σμύρνη


Διώκεται, από την τουρκική Δικαιοσύνη ο άνδρας που φέρεται να σκότωσε τον Ρώσο κυβερνήτη του μαχητικού που καταρρίφθηκε στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας όπως γνωστοποίησε τη Δευτέρα ένας Τούρκος αξιωματούχος.
Ο Αλπαρσλάν Τσελίκ, που πολεμούσε σε μια ταξιαρχία Τουρκμένων με τη στήριξη των τουρκικών δυνάμεων εναντίον των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων στο βόρειο τμήμα της χώρας, συνελήφθη στα τέλη Μαρτίου στη Σμύρνη με κατηγορίες που δεν σχετίζονταν με την υπόθεση, ωστόσο ένα δικαστήριο αποφάσισε τον Μάιο ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία σε βάρος του.

Η δίωξη του Τσελίκ ήταν ένα πάγιο αίτημα της Μόσχας. Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε συγγνώμη σε μια επιστολή προς τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν σχετικά με την κατάρριψη του αεροσκάφους.


protothema.gr

Από το Blogger.