#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

04 Ιουνίου 2016

Η πολιτική αντιπαράθεση για το BREXIT στην Μ. Βρετανία αποκαλύπτει το σκάνδαλο της JP MORGAN και Goldman Sachs στην Ελλάδα

>


BREXIT χωρίς αναφορά στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Το έχουμε ξαναπεί. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που τώρα οι Ευρω-πεη δίνουν κάποια χρήματα στην ανθελληνική κυβέρνηση της Αθήνας.Σε συνέντευξη, ενώπιον κοινού στο τηλεοπτικό κανάλι Sky, ο υπουργός Δικαιοσύνης Μάικλ Γκόουβ, επικεφαλής από κοινού με τον πρώην δήμαρχο του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον της εκστρατείας “Leave”, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του προέδρου του κόμματός του και πρωθυπουργού Κάμερον,  κατηγορώντας τον για εκφοβισμό των ψηφοφόρων.
Διαβεβαίωσε ότι κανείς δεν πρόκειται να χάσει τη δουλειά του, ότι η μετά-Brexit κυβέρνηση θα εξαγοράσει όλες τις χρεοκοπημένες επιχειρήσεις και βιομηχανίες, ότι θα εφαρμοστεί μια εξορθολογισμένη και λιγότερο ρατσιστική μεταναστευτική πολιτική και ότι 100 από τα 350 εκατ. στερλίνες της εβδομαδιαίας εισφοράς της Βρετανίας στα ευρωπαϊκά ταμεία θα διοχετευθούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS).

Παράλληλα απέρριψε όλες τις προειδοποιήσεις διεθνών οργανισμών και οικονομολόγων για τις δραματικές επιπτώσεις του Brexit, ισχυριζόμενος ότι δεν μπόρεσαν να προβλέψουν την οικονομική κρίση το 2008 και υποστήριξε ότι η JP Morgan και Goldman Sachs, οι δύο μεγαλύτερες επενδυτικές τράπεζες, που στηρίζουν την παραμονή της χώρας στην ΕΕ, έπεισαν την Ελλάδα να ενταχθεί στη ζώνη του ευρώ. 

Από το Blogger.