#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

24 Ιουνίου 2016

Τώρα που τελείωσε το BREXIT αρχίζει... η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

>Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος από το εκλογικό / δημοσκοπικό αποτέλεσμα στη Βρετανία. Δεν το έκρυψα ποτέ και δεν θα κρύψω ότι για εμένα είναι πολύ θετικό να αρχίσει αυτό το απόστημα που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση να διαλύεται στα εξόν συνετέθη.


Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Μ. Βρετανία έχει μια μόνο μετάφραση / ερμηνεία : ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ.
Λυπάμαι που την εμφανή αρχή την έκανες οι Άγγλοι και όχι εμείς οι Έλληνες, αν και το αντίστοιχο δικό μας δημοψήφισμα θα μπορούσε να παράξει τα ίδια αποτελέσματα.

Θέλω να πω πολλά, να γράψω περισσότερα, όμως είμαι ήδη 20 ώρες στο πόδι, παρακολουθώντας και συζητώντας με τους Άγγλους φίλους / μπλογκερς των δικτύων εναλλακτικής ενημέρωσης.

Θέλω να κρατήσω δυνάμεις για σήμερα το βράδυ, όπου με την VASOULA2908 στο κανάλι της θα συζητήσουμε αναλυτικά την επιχείρηση ΤΡΟΜΟΣ που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 7 το πρωί. 

Καλή δύναμη μάγκες και μάγκισσες και μην μασάτε τίποτα.

Τα όμορφα τώρα αρχίζουν...
5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος24/6/16, 5:45 μ.μ.

  Τελικά ναι !!! ζούμε ιστορικές στιγμές ... ζούμε ανατροπές και θα ζήσουμε και έντονες καταστάσεις ... οι οποίες θα μας δυναμώσουν ως Ανθρώπους ...

  Όσοι αναγνώστες σε διαβάζουν και προσέχουν αυτά που γράφεις ... δεν είχαν καμία αμφιβολία ότι το Brexit τελικώς θα κυριαρχούσε ...

  Και ναι συμφωνώ μαζί σου ...

  Παλιά Ψυχή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Που η πως μπορουμε να ακούσουμε Λαιβ την συζήτηση σας;
  Ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η συζήτηση μόλις τελείωσε και θα ανέβει μέχρι το πρωί.
   Το θέμα με τις ζωντανές μεταδόσεις δεν το έχουμε λύσει ακόμα, όμως είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας.

   Διαγραφή
 3. Η ΠΙΣΤΗ μας είναι ζωντανή και ι Αγιοί μας μας έχουν προειδοποιήσει έγκαιρα για όλα. Απλά τώρα χρειαζόμαστε αλληλεγγύη μεταξύ μας, σε όλα τα επερχόμενα ! Και όλα θα πάνε καλά ! ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.