#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

06 Ιουνίου 2016

Τέθηκε σε λειτουργία το νέο HOT SPOT στα Βασιλικά, κοντά στον τάφο του Αγίου Παΐσιου (Φωτογραφίες)

>Παρά τις καθημερινές και έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής εν τέλει η κυβέρνηση προχώρησε προχθές στην χωροθέτηση και μεταφορά μεταναστών στην περιοχή των Βασιλικών, πολύ κοντά στον τάφο του Αγίου Παΐσιου.


Το νέο HOT SPOT αυτή τη στιγμή έχει 1200 μετανάστες, που οποίοι μένουν σε σκηνές που βρίσκονται εντός των κτιρίων που βλέπετε στις φωτογραφίες (όπως έχουν κάνει και στη Χίο) και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να διπλασιασθούν.
Η συνολική χωρητικότητα του νέου κέντρου μεταναστών είναι 4000 άτομα.

Εξωτερικά των κτιρίων έχουν τοποθετηθεί χημικές τουαλέτες.

Όπως και σε όλα τα χοτ σποτ η αστυνομική δύναμη που τα φυλάσσει είναι πολύ μικρή, μόλις 10-15 αστυνομικοί στη βάρδια.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι τα Βασιλικά, που ανήκουν στο Δήμο Θέρμης Θεσσαλονίκης, είναι μια μικρή πόλη, με 4000 περίπου μόνιμους κατοίκους.

Η αναλογία  ένας ντόπιος προς ένα μετανάστη δείχνει τουλάχιστον την προδοτική συμπεριφορά των κυβερνώντων αφού είναι καταφανής η αλλοίωση του εθνολογικού μας στοιχείου, ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη ότι οι μετανάστες αναπαράγονται σαν τα κουνέλια.

Στην είσοδο του hot spot υπάρχει ένα εκκλησάκι, που όπως μας λέει η πηγή μας από την περιοχή (την οποία ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες), είναι ΠΑΝΤΑ αναμμένο το καντηλάκι...Από το Blogger.