#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

25 Ιουνίου 2016

Εγκαινιάζουμε τα ΡΑΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ με την VASOULA

>Τι είναι τα ΡΑΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ;

Τα Ραδιογραφήματα θα είναι μια ηχητική (προς το παρόν) εκπομπή - συζήτηση που θα ανεβαίνει κάθε εβδομάδα (τουλάχιστον) στο youtube και θα αφορά στο σχολιασμό της τρέχουσα επικαιρότητας, από την δική μας εναλλακτική μεριά.

Πως προέκυψαν τα ΡΑΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ; 

Με την γνωστή μας αντινεοταξίτρια VASOULA2908 αποφασίσαμε πριν 10 περίπου μέρες να πάμε τον κοινό μας πόλεμο ενάντια στην κεκαλυμένη και ελεγχόμενη ενημέρωση, ένα βήμα παραπέρα. Έτσι προέκυψαν τα ΡΑΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ.  Ξεκίνησαν ως "εφ΄όλης της ύλης" όμως κατόπιν κοινής απόφασης Ζαχαρία Μυτιληνιού και VASOULAS έγιναν ξεχωριστή ενότητα.  Σε αυτό βοήθησε και η παραίνεση των φίλων, των αναγνωστών και των γνωστών/ αγνώστων σχολιαστών...

Σε τι διαφέρουν τα ΡΑΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ;

Δεν είναι συνέντευξη, είναι συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων, ανταλλαγή πληροφοριών.  Δίνουμε την πληροφορία από την αντίθετη πλευρά από αυτήν που θέλουν να επιβάλλουν τα μέσα μαζικής ύπνωσης.  Θεωρούμε και οι δύο ότι η πληροφορία πρέπει να δίνεται στον κόσμο, όσο και αν αυτός δυσκολεύεται να την αφομοιώσει ή να την πιστέψει. Η γνώση είναι το μεγαλύτερο όπλο σε έναν κόσμο που όλοι μας θέλουν υπνωτισμένους και πειθήνια όργανα.

Η πρώτη συζήτηση των Ραδιογραφημάτων έχει ηχογραφηθεί (πριν από λίγα λεπτά) και βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας. Σε λίγο θα ανεβεί και εκεί περιμένουμε τα σχόλια και τις απόψεις σας. 

Τα βίντεο μπορείτε να τα βλέπετε και στο κανάλι της vasoula2908 (εδω)


ΥΓ Ευχαριστώ εκ βάθους καρδιάς τον φίλο μου Αριστογείτων για το όμορφο logo, αλλά και όλους εσάς που με τα σχόλια και τη στάση σας, με ωθήσατε στο νέο αυτό βήμα. 

Από το Blogger.