#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

16 Ιουλίου 2016

Έκτακτα Ραδιογραφήματα 16/7/16 σε δύο δόσεις... για το τουρκικό πραξικόπημα. Η Βασούλα βάζει τα συνωμοσιολογικά της (και πάλι)

>Το βίντεο/ ηχητικό που ακολουθεί ήταν η συζήτηση που είχαμε με την Βασούλα, καταρχήν στις 2 τα ξημερώματα και μετά στις 8 το πρωί.


Σχολιάζουμε πως τα βλέπουμε εκείνη τη στιγμή.

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για live αλλά δεν έχουν τις τεχνικές γνώσεις. Αν κάποιος μπορεί να μας βοηθήσει (αφιλοκερδώς γιατί δεν υπάρχει σάλιο) πολύ ευχαρίστως να δεχθούμε τις τεχνικές συμβουλές.


1 σχόλιο:

  1. για τα απανωτά θανατικά που τραυμάτισαν ψυχικά όχι μόνο όσους ήταν εκεί και επέζησαν, αλλά και όσους τα παρακολούθησαν σαν απλοί θεατές: Παρατηρούμε ότι στη Γαλλία τσαλαπατήθηκαν άνθρωποι με ένα φορτηγό, στην Τουρκία με ένα (? ή περισσότερα) τανκς... Εμένα κάτι μου λέει αυτό... κάτι πολύ ηχηρό που τριβελίζει στο κεφάλι μου επίμονα...Μου κάνει σαν επίκληση στους δαιμονοθεούς των αποκτηνωμένων, για το ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΜΑ της ανθρωπότητας.. ένας αποκρυφιστικός συμβολισμός που τελικά εκδηλώθηκε/υλοποιήθηκε σαν τελετουργικό στο φυσικό πεδίο... η τραγωδία που εμπεριέχει πόνο και αίμα, είναι λόγος γι'αυτούς να γιορτάζουν με γλέντια στα ενδότερα, ενώ δημόσια το παίζουν συντετριμμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.