#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

10 Ιουλίου 2016

Γενική πρόγνωση καιρού

>

Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα στα ηπειρωτικά...

Μικρή πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις υπάρχει στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας.

  Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 14 έως 35 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 17 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 31, στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 34 και στην Κρήτη από 19 έως 30.

  Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά το μεσημέρι έως 6 μποφόρ. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στο νοτιοανατολικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 έως 3 μποφόρ.

  Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και στις ανατολικές ακτές το μεσημέρι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς.

  Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα γύρω ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς.

 meteo.gr

Από το Blogger.