#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

17 Ιουλίου 2016

Συναγερμός στην Αρμενία - Ένοπλοι κρατούν ομήρους στο Αρχηγείο της Αστυνομίας - Άρωμα πραξικοπήματος;

>


Μια ομάδα ενόπλων κατέλαβε σήμερα το πρωί ένα αστυνομικό τμήμα στο Γερεβάν, την πρωτεύουσα της Αρμενίας, και κρατεί άγνωστο αριθμό ομήρων, ανακοίνωσε η υπηρεσία ασφαλείας της χώρας.


Διαπραγματεύσεις διεξάγονται για να λυθεί το ζήτημα ειρηνικά, ανακοίνωσε η υπηρεσία ασφαλείας, η οποία κατηγόρησε τους υποστηρικτές των δραστών οτι διαδίδουν ψευδείς φήμες στο Ίντερνετ πως βρίσκεται σε εξέλιξη ένοπλη εξέγερση κατά της κυβέρνησης. Αρμενικά πρακτορεία είδήσεων μετέδωσαν πως οι ένοπλοι ζητο'θν την απελευθέρωση του Τζιραΐρ Σεφιλιάν, ενός αντιπολιτευόμενου ηγέτη και πρώην στρατιωτικού διοικητή που συνελήφθη τον Ιούνιο.

Ο Σεφιλιάν έχει επικρίνει δριμύτατα τον πρόεδρο της Αρμενίας Σερζ Σαρκισιάν και είναι δυσαρεστημένος με τον τρόπο που η κυβέρνηση χειρίζεται τη μακροχρόνια σύγκρουση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, τον αρμενικό θύλακο στο Αζερμπαϊτζάν.
Πρακτορεία μετέδωσαν πως οι ένοπλοι ζητούν να παραιτηθεί ο πρόεδρος Σαρκισιάν και πως μερικοί αστυνομικοί καθώς και μερικοί από τους δράστες έχουν τραυματισθεί.

Από την άλλη πλευρά, το ρωσικό πρακτορείο "Russia Today" μεταδίδει  ότι, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Αρμενίας,  αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των αρχών και των δραστών.

«Σήμερα το πρωί, μία ομάδα ενόπλων εισέβαλε στα γραφεία αστυνομικού τμήματος και κρατά ομήρους υπό την απειλή όπλου». Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τους δράστες και τους συμβουλεύουμε να παραδοθούν ειρηνικά στις αρχές», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Οι υποστηρικτές της ένοπλης αυτής ομάδας διέδωσε λανθασμένα πληροφορίες ότι πρόκειται για μία "ένοπλη επανάσταση"  μέσω των social media», προσθέτει. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ της Αρμενίας, τα κτίρια που βρίσκονται δίπλα στο αστυνομικό τμήμα έχουν εκκενωθεί για λόγους ασφαλείας.

parapolitika.gr

Από το Blogger.