#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

27 Ιουλίου 2016

Ψέριμος: Συναγερμός από καταγγελία κατοίκων για Τούρκους στο νησί

>


Σχόλιο: Καταρχήν να θυμίσω ότι το γειτονικό νησί της Σύμης προ μερικών ημερών ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ να φύγουν οι στρατιωτικοί από το νησί γιατί ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ δημιουργείται πρόβλημα στον τουρισμό... Πιο ζόμπι πεθαίνεις... Μετά να σας πω ότι η πληροφορία μας ήρθε χθες το βράδυ και κατόπιν επικοινωνιών με αρμοδίους αποφύγαμε να την δημοσιεύσουμε, ακριβώς γιατί η επιχείρηση των ερευνών ξεκίνησε χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα και οι στιγμές ήταν πολύ κρίσιμες...


Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

 Συναγερμός έχει σημάνει στην Ψέριμο, μετά από καταγγελίες κατοίκων ότι είδαν Τούρκους στο νησί και άκουσαν κάποιους πυροβολισμούς.

Αν και η ακρίβεια των πληροφοριών δεν έχει επιβεβαιωθεί, έχει σημάνει συναγερμός στην περιοχή. Ταχύπλοα του Λιμενικού σαρώνουν την θαλάσσια περιοχή, ενώ από το πρωί ελικόπτερο πετάει πάνω από το νησί. Στις δυνάμεις που ερευνούν γύρω από το νησί έχει προστεθεί και σκοπούν σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ακούστηκαν πυροβολισμοί στην βόρεια πλευρά του νησιού, ενώ κάποιοι ανέφεραν ότι είδαν άτομα να βγάζουν φωτογραφίες. Οι καταγγελίες έγιναν χθες το βράδυ και άμεσα σήμανε συναγερμός.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει εντοπιστεί κάτι, ωστόσο οι έρευνες θα συνεχιστούν.

Ας μην ξεχνούμε ότι η περιοχή βρίσκεται απένταντι από τον κόλπο της Μαρμαρίδας, όπου γίνονται έρευνες για τους Τούρκους επίλεκτους καταδρομείς που είχαν αποστολή να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο της χώρας. Μέχρι στιγμής σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινώσει, διαφεύγουν ακόμα 10 "μπορντό μπερελί".

Στο μικρονήσι το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Κω, υπάρχει μικρός οικισμός και στρατιωτικό φυλάκιο.onalert.gr/

Από το Blogger.