#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

17 Ιουλίου 2016

Το θέμα "πραξικόπημα" δεν έχει ακόμα τελειώσει...

>Όπως μας μετέφερε φίλος της σελίδας που βρίσκεται στην Τουρκία, το θέμα "πραξικόπημα" δεν έχει τελειώσει ακόμα και αυτό γιατί οι Νότιες και Ν/Α Επαρχίες βρίσκονται σε αναβρασμό.

Οι περιοχές αυτές είναι οι πιο φτωχές στην Τουρκία και κυριολεκτικά αφημένες στην τύχη τους, με ελάχιστες εξαιρέσεις (όπως πχ στην Αττάλεια που αναπτύσσετε ικανοποιητικά).

Επιπλέον οι τουρκικές αρχές αυτή τη στιγμή "ψάχνουν" 43 επιθετικά ελικόπτερα, αρκετά άρματα μάχης, οχήματα μεταφοράς προσωπικού καθώς και κάτι χιλιάδες άνδρες...
Εικάζεται ότι έχουν αυτομολήσει και υποχωρήσει προς την Ενδοχώρα...

Επίσης πολλοί στρατιωτικοί έχουν βρεί καταφύγιο σε σπίτια ανθρώπων που αντιστέκονται στο καθεστώς Ερντογάν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας μεταφέρθηκαν στην Τουρκία αν και η επίσημη γραμμή είναι ότι ο Ερντογάν είναι ευχαριστημένως από τη στάση των διεθνών εταίρων και του ΝΑΤΟ στο παρασκήνιο όμως έχει κυριολεκτικά σκυλιάσει και αυτό γιατί σύσσωμοι έβγαλαν ανακοινώσεις που ΣΕ ΚΑΜΙΑ δεν αναφέρεται η φράση "κυβέρνηση Ερντογάν" αλλά γράφουν "δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση", ουσιαστικά βγάζοντας από το κάδρο τον σουλτάνομ αφού δεν το αναγνωρίζουν ως τον κυρίαρχο του παιχνιδιού.

Ο ίδιος πληροφοριοδότης μας μεταφέρει ότι είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες να δούμε περαιτέρω αποσχιστικές τάσεις και ομαδικές παραιτήσεις - αυτομολήσεις στο στρατό.

Τέλος μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή το 20% της χώρας βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση (Πόντος στο βορρά και  Ν/Α στα σύνορα με Συρία, Ιράκ), με έναν στρατό κουτσουρεμένο, χωρίς ηγεσία και πλήρως εξευτελισμένο και διαπομπευμένο.

Από το Blogger.