#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

08 Ιουλίου 2016

BREXIT : H μεγάλη κομπίνα των χρηματιστών και επιχειρηματιών του CITY

>


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

Υπάρχει μια θεωρία στο θέμα BREXIT και σχετίζεται με το πως ψήφισαν φτωχοί και πλούσιοι στη Βρετανία και ότι η Βρετανία πληρώνει την ψήφο των εξαθλιωμένων φτωχών.

Είναι όμως έτσι;Όλη αυτή η θεωρία πατάει σε ένα υποτιθέμενο γεγονός. Ότι οι φτωχοί ψήφισαν την έξοδο στη Βρετανία.

Φυσικά ακόμα και αυτή η συνθήκη δεν ισχύει  αφού οι "καλοί" τραπεζίτες μπορεί να ψήφισαν bremain όμως από πίσω έκαναν άλλα.

Χρηματοδότησαν ΟΛΟΙ και όχι μια ή δύο τράπεζες την εκστρατεία του BREXIT. Το ίδιο έπραξαν και οι επιχειρηματίες του CITY.
Όλοι αυτοί φορούσαν το μανδύα του BREMAIN γνωρίζοντας όμως ότι η φτωχολογιά / μάζα θα πάει κόντρα, όπως πάει κόντρα σε όλον τον πλανήτη σε κάθε τι έχει από πίσω τη λέξη "σύστημα".

Ουσιαστικά χειραγώγησαν εντέχνως την στάση της μάζας. 

Σήμερα το CITY βγαίνει κερδισμένο. Και γιατί η φορολόγηση πέφτει για πρώτη φορά για τις επιχειρήσεις από το 20 στο 15 % (σε μια προσπάθεια να μην πληγεί η άμεσα η οικονομία), η στερλίνα ανακάμπτει. Όμως σιγά τις απώλειες...για την ακρίβεια οι απώλειες βοήθησαν τόσο στις εξαγωγές που ήδη υπερκαλύφθηκε η όποια διαφορά στη ζημιά στο ΑΕΠ.

Επιπλέον μην ξεχνάμε κάτι βασικό.... Σε λίγο η Βρετανία δεν θα υπάγεται στους αυστηρούς κανόνες της Ε.Ε. (για ρύπανση, προστασία περιβάλλοντος, αλιεία κλπ) με αποτέλεσμα να εξοικονομεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσά από τους "πράσινους νόμους".

Ποσά που φυσικά τα είχαν προϋπολογίσει τα παιδάκια του city γι΄αυτό και χρηματοδότησαν τους "λεχρίτες" Τζόνσον και Φάρατζ και φυσικά μετά τους έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Τέλος μην ξεχνάμε ότι όλες/οι οι υποψήφιοι για την πρωθυπουργία δήλωσαν ότι θα σεβαστούν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το BREXIT... Πιστέψτε με καθόλου τυχαίο...

Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση...


Από το Blogger.