#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

20 Ιουλίου 2016

WikiLeaks: Δημοσίευσε τα email του κόμματος του Ερντογάν

>


Το βράδυ της Τρίτης, ο ιστότοπος WikiLeaks δημοσίευσε βάση δεδομένων που περιλαμβάνει σχεδόν 300.000 email και χιλιάδες επισυναπτόμενα αρχεία, από εσωτερικές επικοινωνίες της Κυβέρνησης της Τουρκίας και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Η πρώτη παρτίδα των email αποκαλύπτει 762 θυρίδες λογαριασμών, από το «A» έως το «Ι», οι οποίες περιέχουν 294.548 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μαζί με τα επισυναπτόμενα.

Ο ιστότοπος ζήτησε επίσης από το κοινό να στηρίξει την προσπάθεια για την ανταλλαγή των πληροφοριών, αναφέροντας χαρακτηριστικά:


loading...

«Ζητούμε οι Τούρκοι πολίτες να είναι έτοιμοι με τα συστήματα λογοκρισίας»

Την Τρίτη, ο ιστότοπος της Wikileaks, ανακοίνωσε στο Twitter ότι δέχτηκε διαδικτυακή επίθεση. Ωστόσο, παρά τον «κυβερνοπόλεμο», κατάφερε να δώσει στη δημοσιότητα εκατοντάδες χιλιάδες ντοκουμέντα που σχετίζονται με το κόμμα «Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης» (ΑΚΡ) του προέδρου της Τουρκίας.

Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση, έγινε γνωστό από τον ιστότοπο πως αποκλείστηκε η πρόσβαση από την τουρκική κυβέρνηση.

Τα 294548 email στον ακόλουθο σύνδεσμο (τα περισσότερα είναι στα Τουρκικά, οπότε αναμένουμε τις μεταφράσεις για να δούμε τι αξία έχει το περιεχόμενο) :

https://wikileaks.org/akp-emails/?q=&mfrom=&mto=&title=&notitle=&date_from=&date_to=&nofrom=&noto=&count=50&sort=0#searchresult

Από το Blogger.