#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

26 Αυγούστου 2016

Φωτιά στην Πάρνηθα: Νέο βίντεο (ώρα 04.45) - Σε ύφεση η φωτιά - Τιτάνιες προσπάθειες πυροσβεστών, τοπικών αρχών και πολιτών - Κάηκαν σπίτια

>Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

udpdate 06.32  (πληροφορίες και από το cityface.gr)

** Αυτή την ώρα, ο κόσμος που μένει στις γύρω γειτονιές, έχει βγει έξω και ρίχνοντας νερό με τα λάστιχα προσπαθεί να περιορίσει τις αμέτρητες μικροεστίες.


*** Ήδη στην περιοχή σηκώθηκε ελικόπτερο, ενώ επιχειρούν 58 πυροσβέστες, 29 οχήματα, 4 υδροφόρες και 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 05.34:

Σας γράφω τώρα (05.34) αφού η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση και πλέον δεν χρειάζεται να βοηθήσουμε περαιτέρω.


Η μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, των τοπικών αρχών του Δήμου Φυλής (συγχαίρω το σύνολο των ανδρών μελών του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας που ήταν στο σημείο και έσβηναν τη φωτιά, σε αντίθεση με άλλους δημοτικούς άρχοντες που προτιμούν τις δηλώσεις στα κανάλια), του εθελοντές από Όλη την Αττική και φυσικά τους χιλιάδες πολίτες που έσπευσαν στο σημείο της πυρκαγιάς!
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επικεντρώθηκε στο δίκτυο υψηλής τάσης του ΔΕΗ γιατί από εκεί περνάει το κεντρικό δίκτυο διανομής Νότιας Ελλάδας και φυσικά στο μεγάλο βουνό μας, την Πάρνηθα και οι υπόλοιποι στην κατάσβεση της φωτιάς που είχε μπει στις παρυφές της πόλης.

Ο θλιβερός απολογισμός: 2 σπίτια καμένα και 1 αυτοκίνητο. αρκετές αυλές σπιτιών πήραν φωτιά λουλούδια και ξερόχορτα.
Η ώρα 05.34 η φωτιά σε ύφεση και πλέον αντικρύζω μόνο τα γνωστά κεράκια, που όμως με ανέμους 8-9 μποφόρ είναι άκρως επικίνδυα.

Εδώ ένα βίντεο από τα σπίτια που κάηκαν και το αυτοκίνητο και ανέβασα live την στιγμή που έφθασα στο βουνό :


Στην προσπάθεια κάλυψης του γεγονότος είδαμε μοναχά τους φίλους από το cityface.gr, οι οποίοι από ένα σημείο και μετά ρίχθηκαν και αυτοί στη μάχη για τη φωτιά.

Τα υπόλοιπα μέσα ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ!!!


Από το Blogger.