#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

22 Αυγούστου 2016

Αφού έπαιξε και στον ΑΝΤ1 η ανακοίνωση της Γερμανικής κυβέρνησης για στοκάρισμα φαγητού και νερού, τώρα κάποιοι τρέχουν πανικόβλητοι...

>Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί και άνοιξα το FB μου βρέθηκα μπροστά σε 40 αιτήματα φιλίας και μερικές δεκάδες μηνύματα έντρομων συμπατριωτών μας που με ρωτούσαν τι μπορεί να σημαίνει αυτή η ανακοίνωση.


Δυστυχώς φίλοι μου δεν ακούτε ή όταν ακούτε κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.

Είναι απολύτως σωστή και απολύτως λογική η απόφαση της Γερμανικής κυβέρνησης να ζητήσει από τους πολίτες να στοκάρουν φαγητό και νερό την ώρα  που βλέπει μπροστά της ένα εσωτερικό πόλεμο να βρίσκεται σε εξέλιξη (τρομοκρατικές επιθέσεις, που αυξάνονται μέρα με τη μέρα και αυτές που αποτρέπονται σε λίγο μόλις εξελιχθούν και οι τρομοκράτες θα είναι αδύνατον έως απίθανο να αποτραπούν) και ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο προ των θυρών!

Αυτό που κάνει η Γερμανία από χθες, το έχουν ήδη κάνει πολλές χώρες. Αλλά αν δεν το δείτε μερικοί στον ΑΝΤ1 και το ΜΕΓΚΑ δυσκολεύεστε να το πιστέψετε... Έτσι είναι, μας κολλήσατε την ταμπέλα του συνωμοσιολόγου και έτσι δεν θελήσατε ΠΟΤΕ να μάθετε την είδηση από την άλλη πλευρά, έστω και αν τσούζει.
Δεν είμαι εδώ ούτε για να την μπω σε κανέναν, ούτε για να μαλώσω κανέναν. Μην διαβάζετε για λίστες τροφίμων και άλλες βλακείες. Αυτά είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ και το χειρότερο οι περισσότεροι δεν έχετε τρόπο, ούτε τις γνώσεις να εφαρμόσετε μέτρα επιβίωσης και στοκαρίσματος. Αυτό απαιτεί κουλτούρα και διαχρονική ανασχόληση.

Τι να το κάνεις να έχει φαγητό και να μην έχεις ρεύμα ή τρόπο να το μαγειρέψεις ή να μην έχεις καθαρό νερό. Οπότε τσάμπα τα έξοδα φίλε και η πολύ κονσέρβα οδηγεί σε σκορβούτο (αλλά αυτό πιθανόν να μην ξέρεις καν τι είναι). Λύσεις υπάρχουν και χρόνος υπάρχει, γι΄αυτό και η χαλαρή δήλωση κινητοποίησης των Γερμανών.

Ανοίξτε λίγο την αδελφή σελίδα που επιμελούμαστε την ύλη της με την DREAMWORKS, την Ετοιμότητα και Εναλλακτική Διαβίωση και διαβάστε τα αρχικά άρθρα. Πως μπορούμε να οργανωθούμε καταρχήν σαν ομάδες, σαν γειτονιές. Γιατί φίλοι μου καλά τα μακαρόνια και τα ρύζια, αλλά το σημαντικότερο είναι ο ανθρώπινος παράγοντας, οι φίλοι, οι γνωστοί, ακόμα και οι άγνωστοι που στην κρίσιμη στιγμή θα σταθούν όλοι μαζί και θα βάλουν κάτω κοινές γνώσεις, εμπειρίες ώστε να περάσουμε και αυτήν τη δύσκολη φάση (ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΕΙΛΗΣ), ΟΛΟΙ μαζί σαν γνήσιοι Έλληνες.

Να δείτε τρόπους καθαρισμού του νερού ή που μπορείτε να βρείτε όσο το δυνατόν πιο καθαρό νερό σε περίπτωση μαζικής μόλυνσης υδάτων. Αυτά έχουν σημασία και όχι τόσο το στοκάρισμα τροφής. Φυσικά δεν μειώνουμε την αξία του στοκ, αλλά σκέψου να κάνεις στόκο τροφών 6 μηνών και να αναγκαστείς σε 1 μέρα να εγκαταλείψεις την εστία σου... Κόπος και χρήμα θα πάνε χαμένα.

Δεν χρειάζεται πανικός και σίγουρα δεν χρειάζεται να τρέξετε στα σουπερ μάρκετ εντείνοντας τον πανικό μερικών.

Κρίμα πάντως που κανείς δεν κατάλαβε ότι όλο αυτό είναι στημένο ενόψει άλλων εξελίξεων... Κρίμα... 

Από το Blogger.