#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

10 Αυγούστου 2016

ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΑΝ 21 ΘΥΡΙΔΕΣ: Τεράστια ερωτηματικά για την κινηματογραφική ληστεία στην τράπεζα – Τι γνώριζαν οι ληστές και για 2 ώρες άνοιγαν τις θυρίδες με ειδικά εργαλεία!

>


Σχόλιο: Να το πάμε λίγο συνωμοσιολογικά;
Αφού πλέον στις θυρίδες κανείς Έλληνας δεν έχει λεφτά (αφού και αυτά κατάσχονται, υπόκεινται σε φορολογικό έλεγχο κλπ) και αφού αυτό το ξέρουν ακόμα και οι κότες, αυτοί τι γύρευαν στις θυρίδες; Μήπως η ληστεία στο χρηματοκιβώτιο είναι για να κατευθύνουν αλλού τις έρευνες; Μήπως έψαχναν συγκεκριμένη θυρίδα; Γιατί σταμάτησαν σε λιγότερες από τις μισές;Πολλά και τεράστια ερωτηματικά προκαλεί στις Αρχές η κινηματογραφική ληστεία στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη λεωφόρο Κηφισίας 64, στο ύψος των Αμπελοκήπων κυρίως για το γεγονός ότι οι ληστές δεν αρκέστηκαν στο να αδειάσουν τα ταμεία και το χρηματοκιβώτιο αλλά επέλεξαν να ανοίξουν και θυρίδες και να αφαιρέσουν ό,τι πολύτιμο θα μπορούσε κάποιος να φυλάξει εκεί.


Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνουν όλοι οι πελάτες που διατηρούν θυρίδα στο συγκεκριμένο υποκατάστημα. Eπίσης αυτό που εξετάζεται είναι αν οι ληστές επέλεξαν τυχαία τις 21 θυρίδες που διέρρηξαν ή αν είχαν συγκεκριμένο στόχο.
Για την ώρα παραμένει άγνωστο τι έχουν αφαιρέσει και μένει πλέον στους δικαιούχους να δηλώσουν τι είχαν μέσα στις θυρίδες τους.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η ληστεία στο συγκεκριμένο υποκατάστημα έχουν σπεύσει πολλοί από τους πελάτες που διατηρούν θυρίδα προκειμένου να μάθουν αν είναι η δική τους που άνοιξαν οι ληστές.

Από το Blogger.