#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

08 Αυγούστου 2016

Η Βουλγαρία επέστρεψε στην Ελλάδα 28 Ιρακινούς μετανάστες

>


Είκοσι οκτώ Ιρακινοί μετανάστες  διέσχισαν παράνομα τα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα. Βάσει της συμφωνίας επανεισδοχής με το νότιο γείτονα η Βουλγαρία τους επέστρεψε.


Πρόκειται για μια ιρακινή ομάδα που απαρτίζονταν από 7 άνδρες, 6 γυναίκες και 16 ανήλικους, που διέσχισαν παράνομα τα σύνορα στις 23 Ιουλίου.

Είχαν τεθεί υπό κράτηση από την αστυνομία των συνόρων κοντά  στο χωριό Λοζενγκράντσι της επαρχίας Κάρντζαλι, όπως αναφέρει το Novinite.Οι μετανάστες είχαν έγγραφα τα οποία είχαν εκδοθεί από  την Ελληνική Δημοκρατία. Τα ενήλικα άτομα κρατήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση στην πόλη Μομτσίλγκραντ και τα ανήλικα σε μια ειδική αίθουσα.

Με εντολή του επικεφαλής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης του Μομτσίλγκραντ στους μετανάστες επιβλήθηκε το διοικητικό μέτρο της ‘απέλασης’.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ιρακινοί μετανάστες παραδόθηκαν στις ελληνικές αρχές στις 3 Αυγούστου στο συνοριακό σημείο Ορμένιο. Ένα από τα άτομα που συμπλήρωσαν τη δήλωση της εκούσιας επιστροφής, διατύπωσε τη θέλησή για επιστροφή στο Ιράκ, όπως ανέφερε η αστυνομία των συνόρων.

The Hellenic Information Team

Από το Blogger.