#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

07 Αυγούστου 2016

Θυμάστε το άρθρο με τα 700 σκυλιά; Πάρτε τώρα την εκδίκηση: 29 νεκροί

>Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις ήρθε η εκδίκηση και ήρθε κατευθείαν από τον ουρανό...

Δεν πέρασαν ούτε 3 μέρες από τη θανάτωση των 700 σκυλιών στο Πακιστάν και...Τουλάχιστον 29 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ δεκάδες άλλοι αγνοούνται, από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν τις νότιες και νοτιοδυτικές περιοχές του Πακιστάν, το τελευταίο τριήμερο.

Οκτώ από τα θύματα έχασαν τη ζωή τους από ηλεκτροπληξία, ενώ άλλα έξι σκοτώθηκαν σε ξεχωριστά περιστατικά κατάρρευσης οροφών και κατοικιών.

Δεν είναι τίποτα... Η λειτουργία των συμπαντικών νόμων είναι!!!

Το αρχικό άρθρο από 4/8 εδω : http://www.e-koutsobola.gr/2016/08/blog-post_22.html

4 σχόλια:

  1. Αυτοί πλήρωσαν για τη θανάτωση των σκύλων. Οι επικυρίαρχοι που ρήμαξαντην Ελλάδα Θα πληρώσουν άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο χέρι μας είναι, Ειρήνη. Και ο δρόμος δεν είναι η βία. Είναι αυτό που λένε οι Αμερικάνοι "κάθε σκυλί έχει τη μέρα του".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πιο χειρότερη και πούστικη ράτσα απ' όλο τον μουσουλμανικό συφερτό. Η συγκεκριμένη ράτσα πριν την έλευση των εγγλέζων στας ινδίας ήταν ένα μαζί με τους ινδούς. Δηλαδή το ίδιο φύλο. Απλά σαν κοινονική τάξη ήταν η κατώτερη και οι ινδοί τους είχαν μόνον για να μαζεύουν απ' τους δρόμους τα περιτώματα-σκουπίδια- καθαρισμός υπονόμων, αλλά και μάζεμα των νεκρών ζώων. Μένανε σε παραπήγματα. Με την έλευση των εγγλέζων αποφασίστηκε να δια χωριστούν σε δύο έθνη ώστε να μπορούν να ελέγχουν δύο κράτη. Αυτοί επειδή πινούσαν αποφασίσανε να μεταστραφούν στο ισλάμ για ένα πιάτο ρύζι Οι ινδοί τους είχαν για τις βρώμικες δουλειές. Από τότε κρατάει η σκούφια τους. Αφιερωμένο επίσης και στις απληστερ΄ς αλληλέγυες για να μην πώ και τίποτα άλλο πιο βαρύ που έλεγαν ότι όλοι είμαστε πακιστανοί και οι πακιστανοί είναι αδέλφια μας και άλλες μαλα.....ς. Αυτά τα ολίγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.