#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

25 Αυγούστου 2016

Ιταλία: Συγκλονίζει η 8χρονη που θυσιάστηκε για να σώσει την 4χρονη αδελφή της...

>


Συγκλονίζει η ιστορία της 8χρονης Giulia Renaldo η οποία αν και μόλις 8 ετών, θυσίασε τη ζωή της για να σώσει την 4χρονη αδερφούλα της από τον φονικό σεισμό της Ιταλίας.


Η 4χρονη Giorgia βρέθηκε μέσα στα...
ερείπια κάτω από το άψυχο σώμα της αδελφής της χωρίς καμία γρατσουνιά.

Ο ισχυρός σεισμός κατεδάφισε το σπίτι της οικογένειας των κοριτσιών στο χωριό Pescara del Tronto και η μόνη που επέζησε ήταν η 4χρονη.Η γιαγιά των κοριτσιών, μίλησε στις κάμερες με δάκρυα στα μάτια λέγοντας πως η 4χρονη εγγονή της γλίτωσε χωρίς γρατζουνιά από τον φονικό σεισμό των 6,2 Ρίχτερ χάρις στη αδελφή της η οποία ξάπλωσε πάνω της για να την προστατεύσει όταν κατέρρευσε το σπίτι τους.

«Η Giulia πέθανε σώζοντας την αδερφή της. Ξάπλωσε πάνω της. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που βγήκε ζωντανή. Μου είπαν ότι δεν έχει έχει τραυματιστεί και αυτή είναι η μόνη εξήγηση για αυτό», δήλωσε η τραγική γιαγιά.

«Βρέθηκαν μαζί από τους διασώστες. Ήταν μαζί. Η μία ζωντανή και η άλλη νεκρή. Η Giulia χρησιμοποίησε το σώμα της για να σώσει τη μικρότερη αδερφή της. Η Georgia δεν είχε χτυπήσει καθόλου. Δεν είχε τραυματιστεί. Είναι θαύμα που είναι ζωντανή, αλλά είμαι διαλυμμένη. Έχασα μία εγγονούλα μου και έζησε η άλλη»...

thetoc.gr

Από το Blogger.