#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

06 Αυγούστου 2016

Για πρώτη φορά σε τελετή έναρξης Ολυμπιάδας δεν έγινε έπαρση ελληνικής σημαίας

>


Η τελετή ξεκίνησε με την έπαρση της βραζιλιάνικης σημαίας και τον Εθνικό Ύμνο της χώρας, ενώ ακολούθησε το «υπερθέαμα» της Νέας Τάξης με μηνύματα παγκοσμιοποίησης και Ατζέντας 21.


Ωστόσο παρατηρήσαμε και κάτι άλλο!

Σε κάθε τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων ακούγεται ο ελληνικός εθνικός ύμνος και γίνεται έπαρση της ελληνικής σημαίας προς τιμήν της γενέτειρας των Ολυμπιακών Αγώνων, Ελλάδας.
Στο Ρίο αυτό δεν συνέβη.

Φαίνεται πως σιγά-σιγά δεν θα τηρούνται ούτε τα προσχήματα κατά των Ελλήνων, οι οποίοι αποτελούν διαχρονικά το μεγάλο «αγκάθι» στα σχέδια των εκάστοτε σκοταδιστών.

Και θα είναι πάλι εκείνοι που θα σταθούν απέναντι. Έστω και λίγοι...

http://www.el.gr/

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/8/16, 10:41 π.μ.

    Για να κάνουν έπαρση της σημαίας σου και να αποδώσουν τιμές με αυτόν τον τρόπο στην χώρα σου,πρέπει πρώτα από όλα να ΥΠΑΡΧΕΙΣ σαν χώρα ...να υπενθυμίσω ότι από το 2010 που παραδώσαμε εθνική κυριαρχία,αλλά κυρίως από τον 8ο του 2015,που "δανειζόμενοι" από τον ESM απωλέσαμε και την νομική μας υπόσταση σαν χώρα,απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ...μάς μετέτρεψαν σε ΧΩΡΟ... Γιατί λοιπόν μας "κακοφαίνεται" όταν μας το "θυμίζουν" οι άλλοι εφόσον το έχουμε αποδεχτεί (η συντριπτική πλειοψηφία τουλάχιστον) και δεν κάνουμε τίποτα για να το ανατρέψουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.