#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

13 Αυγούστου 2016

Να πως γίνεται η πλύση εγκεφάλου στα σχολεία!

>


Αυτή είναι η… “εργασία για το σπίτι” στο μάθημα της γλώσσας σε βιβλίο για μαθητές της ΣΤ” Δημοτικού! Το βιβλίο έχει εκδοθεί πολύ πριν ξεσπάσει το μεγάλο κύμα λαθρομεταναστών και δημιουργηθούν τα “στρατόπεδα προσφύγων”. Διαβάστεαναλυτικά: “Κοντά στην περιοχή σας έχει δημιουργηθεί ένας καταυλισμός όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες διωγμένοι από διάφορες χώρες.
Όμως κάποιοι θέλουν να τους διώξουν. Η τάξη σας, λοιπόν, αποφασίζει να ζητήσει από τον δήμαρχο να συνεχίσουν οι πρόσφυγες να φιλοξενούνται στον καταυλισμό και να τους βοηθήσει να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις συνθήκες ζωής τους. Ετοιμάστε την επιστολή που ακολουθεί, με σκοπό να πείσετε λογικά αλλά και να συγκινήσετε τον δήμαρχο.

Μην ξεχάσετε: Στην επιστολή χρειάζεται να πείτε τις απόψεις σας και να τις αιτιολογήσετε: Πώς ζουν τώρα οι πρόσφυγες στον καταυλισμό, γιατί δεν πρέπει να τους διώξουν, γιατί είναι σωστό να τους βοηθήσουμε να φτιάξουν τη ζωή τους. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αιτιολογικές προτάσεις, σκέψεις και φράσεις που θα συγκινήσουν το δήμαρχο, ρήματα και φράσεις που φανερώνουν την άποψή σας, λέξεις όπως βέβαια, φυσικά, λοιπόν, τελικά.”

Ερώτηση 1η “Αλήθεια ποιός έχει αυτές τις μαντικές ικανότητες και προβλέπει το μέλλον; ”

Ερώτηση 2η “ποιός έδιωξε τους πρόσφυγες ; μόνοι τους δεν ήρθαν; ”

Ερώτηση 3η “πότε έκαναν κάτι αντίστοιχο για τους Έλληνες αναξιοπαθούντες; ποτέ!”

Ερώτηση 4η “πότε θα σταματήσει η προπαγάνδα εναντίον των Ελλήνων και υπέρ κάθε αλλοίωσης της Κοινωνίας και του Έθνους; ”


Όσο τους ανεχόμαστε, για πολύ ακόμη… Καλημέρα σας.
thesecretrealtruth.

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος13/8/16, 11:12 μ.μ.

  Θα ήθελα να εκφράσω την αντίθεσή μου σε τέτοιου είδους σχολικές εργασίες και κυρίως όταν πρόκειται για παιδιά Δημοτικού. Τα παιδιά αυτά εμπλέκονται σε μία πολιτική καθαρά άποψη χωρίς να ερωτηθούν.

  Με μία τέτοια εργασία διόλου αθώα ο δάσκαλος ή δασκάλα ασκεί μία υπέρμετρη εξουσία σε μικρά παιδιά προκειμένου να υφαρπάξει τυχόν αντίθετες πολιτικές σκέψεις από τους γονείς των παιδιών, διότι μη μου πείτε πως τα παιδιά των 12 χρόνων έχουν τέτοιο πολιτικά μεστωμένο μυαλό ώστε να επιχειρηματολογήσουν με άψογα κριτήρια ώστε να πείσουν τον Δήμαρχο να τους κρατήσει. Σίγουρα η βοήθεια κατά 97% των γονέων είναι δεδομένη.

  Διότι εάν μου πει κάποιος το αντίθετο ότι τα παιδιά των 12 ναι έχουν, τότε ρε παιδιά δεν απομένει παρά να κατέβει η ηλικιακή ψήφος στα 13 !!!!!

  Τέτοιες εργασίες θα έπρεπε να καταγγέλονται ως ανεπίτρεπτες και θα ήθελα πολύ να μάθω ποία ήταν η συνέχεια.

  Ευχαριστώ

  Παλιά Ψυχή

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.