#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

22 Αυγούστου 2016

Επισιτιστική κρίση στη Γαλλία λόγω μεταναστευτικού - Για τα χειρότερα προετοιμάζονται οι Γάλλοι

>Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκονται οι μετανάστες που έχουν επιλέξει τη Γαλλία ως τελικό τους προορισμό.


Οι γαλλικές αρχές κυριολεκτικά στοιβάζουν τους μετανάστες σε πρόχειρα στρατόπεδα - καταυλισμούς χωρίς να αναλαμβάνουν όμως και τις υποχρεώσεις σίτισης και προστασίας τους από τα κυκλώματα που δρούν ανενόχλητα στις ήδη υποβαθμισμένες περιοχές.
Σε μια προσπάθεια να αποτραπούν διαδηλώσεις, ενόψει και της έναρξης της προεκλογικής περιόδου, με εντολή του υπουργείου εσωτερικών από σήμερα Δευτέρα 22/8 διατίθενται στα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι μερίδες φαγητού που αντιστοιχούν στους Γάλλους εργαζομένους στο εθνικό σύστημα υγείας.

Αν και η απόφαση αυτή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεως, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, ούτε το 5% από τις μερίδες αυτές δεν καταναλώνετε με αποτέλεσμα χιλιάδες τόνοι φαγητού καθημερινά να βρίσκουν το δρόμο προς τα σκουπίδια.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των γαλλικών αρχών η κατάρρευση της συμφωνίας με την Τουρκία, που την οριοθετούν πιθανόν στα μέσα με τέλη Σεπτέμβρη, θα οδηγήσει σε ραγδαία αύξηση των μεταναστευτικών ροών. Οι γαλλικές αρχές σε συνεννόηση με τους δημάρχους όλων των πόλεων και κωμοπόλεων ετοιμάζουν σχέδιο υποδοχής 32-35.000 μεταναστών μέχρι τα Χριστούγεννα.

Από το Blogger.