#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

24 Αυγούστου 2016

Πραγματικά δεν ξέρω πως να αντιδράσω! Λυπάμαι πολύ όμως...

>


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 


Αγαπημένοι φίλοι μετά τη συζήτηση με τον BlackBird777 για την θεωρία της Επίπεδης Γης η φτωχική μας σελίδα - μπλογκ δέχθηκε ανηλεή επίθεση, όχι από ανθρώπους που ήρθαν να προτάξουν τα επιχειρήματα τους, για την μια ή την άλλη θεωρία, αλλά άτομο που μοναδικός κοινός "φίλος" ήταν ο Αρτέμης Σώρρας (σ.σ. το φατσοβιβλίο τον εμφανίζει κοινό φίλο, χωρίς να τον έχω φίλο;;;).


Δεν ξέρω αν ο τύπος αυτός επ΄ονόματι ARIS ZISIMOU εκπροσωπεί την ομάδα του Σώρρα, δεκάδες μέλη της οποίας είναι πιστοί αναγνώστες της σελίδας μας (με έχουν δε προσθέσει - έστω και χωρίς να με ρωτήσουν - σε πάνω από 40 ομάδες στο φατσοβιβλίο). Τα σχόλια του "κυρίου" που προανέφερα τα έσβησα ως χυδαία.

 Όπως έχω διατυπώσει και στο παρελθόν η σελίδα δημοσιεύσει όλες τις απόψεις, όσο και να μην αρέσουν σε κάποιους και εδώ είμαστε σαν άνθρωποι, σαν Έλληνες να προτάξουμε τα επιχειρήματα μας (και όχι τις ύβρεις μας), τις εκτιμήσεις μας, τα δεδομένα που βρίσκουμε και μέσο αυτών να πείσουμε για την περί του αντιθέτου άποψη.

Ομοίως η σελίδα μας, πριν λίγο δέχθηκε επιθέσεις ddos με αποτέλεσμα να πέσει για κάποια λεπτά. Όπως έχω πει τα 30-40€ έσοδα το μήνα δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος παρακολούθησης από επαγγελματία τεχνικό, εργασία που αυτή τη στιγμή έχουν επωμισθεί δύο φίλοι αναγνώστες που συντάσσονται με τα γραφόμενα μου και τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως γι΄αυτό.

Θεωρώ κρίμα και απόδειξη βλακείας και φυσικά έλλειψης επιπέδου μόρφωσης και παιδείας να στρέφετε κάποιος με άνανδρα μέσα στην επίθεση μιας σελίδας που βρίσκεται στην αρχή της πορείας της, μετρώντας χρόνο ζωής μερικών μηνών, που προβάλει όλες τις ιδεολογίες (πλην αυτών που έχουν να κάνουν με πολιτική και κομματική προπαγάνδρα) και έχοντας στο δυναμικό της πάνω από 450 άρθρα άποψεων αναγνωστών που δεκάδες σελίδες έχουν αρνηθεί να τις δημοσιεύσουν. 

Ανέκαθεν πίστευα ότι ένα από τα ισχυρότερα όπλα είναι να δώσουμε φωνή στους Έλληνες, γιατί έχουν πολλά να πουν και μπορούν να ακουστούν στα πέρατα του κόσμου.

Αν θέλετε κύριοι να μας πείσετε για κάτι μιλήστε με επιχειρήματα, τις ύβρεις να τις κρατήσετε για το τσαντίρι σας. 

Όσον αφορά την θεωρία της επίπεδης Γης, φυσικά και δεν την αποδέχομαι, όπως δήλωσα και στη συζήτηση. Όμως όλες οι θεωρίες θα παρουσιασθούν από αυτό το βήμα (Επίπεδης, Κυρτής, Κοίλης, Στρογγυλής) με όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία. 

Την επιλογή του τι θα πιστέψει ο καθένας μέχρι να έχουμε την δυνατότητα να πετάξουμε τόσο ψηλά ώστε να έχουμε ιδία άποψη, είναι προσωπική επιλογή. 

Άλλωστε είτε πιστεύουμε στην μια είτε στην άλλη θεωρία, είτε οπουδήποτε ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ. 
ΥΓ Η φωτογραφία είναι από το Άγιος Όρος και έχει ληφθεί πριν μερικές μέρες. Ο φίλος Αλέξανδρος θεωρεί ότι η φορά των ακτίνων φωτός αποτελούν γι΄αυτόν απόδειξη της ύπαρξης της επίπεδης Γης.

Από το Blogger.